- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Gerçekten dediğiniz bir sözü bile dinlememiş eşiniz. Ben sinir oldum. Uçak ihtimali yok mu?
Uçakla da yolculuğum 5 6 saat yapıyor havaalanı uzak epey.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten dediğiniz bir sözü bile dinlememiş eşiniz. Ben sinir oldum. Uçak ihtimali yok mu?
Ben 7 aylık hamileyken almanyada türkiye yolculuk yaptım evden havalimanı 1 saat ucak bekleme süresi vs 5 saat 2 saat da diğer havalimanı hiç birşey olmaz merak etme![]()
Bundan daha büyük problem yasamazsın da uygun olmaz yani....Arkadaşlar 6.5 aylık hamileyim ve şehir dışına çıkmam gerekti. Mesafe 700 km ve sırf bunun için araba kiraladık ya da ben öyle sanıyordum. Malum pandemi, öyle olmasa da hamile bir insan için bu yol epey uzun. Eşim de amcası da sigara içiyor. Arabanın içinde sigara içmenizi istemiyorum dedim 'e böyle ikide bir duracak mıyız' diye mırın kırın ettiler. Önde oturacağımı söyledim eşime ama inatla amcasını öne aldı. Böyle yapınca ben de iyi dedim oturun. Önümde küller uçuşuyordu yol boyu. Yani ben anlamıyorum bunlar mı hamile mi ben mi.. Zaten eşimin triplerinden sıkıldım biraz kendi hamile gibi diye konu açmıştım daha önce. Oram ağrıyor, buram ağrıyor, masaj yap vs. Ben desem yok der. Bu şekilde geri dönmemek için de onlarla değil de otobüsle eve dönmeyi düşünüyorum. Otobüsle sorun yaşar mıyım acaba ? Hamilelikte uzun yola çıkıp problem yaşadınız mı ?
Ben olsam o pis dumanla bebeğin alacağı zehir yerine otobüse binerdim sanırım. En nefret ettiğim şey rahatsız olan birinin yanında sigara içilmesi.Evet mecburi idi öyle olunca arabamız yok diye araç filan kiraladık. Ben de hoşlanmadım bu durumdan. Açık açık da uyardım, söyledim. Amcayı kontrol etmesi gereken eşimdi ama başta o taviz verdi. Öyle olunca daha fazla sinirlendim. Gitmek istemiyorum tekrar onlarla ben de aynı sebepten.
Kesinlikle ağzınıza sağlık aynı şeyi yapardımben olsam üstlerine kusardım öğüre öğüre sinirlerini bozardım hem ön koltuğa geçerdim hem sigara içemezlerdi daha![]()
Neye karar verdinizNe güzel. Ben de yapabilirim umarım