• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kişilerde neden gizli bir kibir ve ego oluyor?

Evet herkeste değil ama bazılarında sınanmadıkları imtihanın kibri oluyor gerçekten bende yaşadım.
Görümcem bile arkamdan bi hayırlı olsun dedi bi daha da sormadı vs diye konuşmuş halbuki zaten samimi değiliz önceden de değildik.
O böyle insanlardaki güç zehirlenmesini hissediyorsun hele senle daha önce yarıştıracak bişey bulamayıp bu konu olunca içten içe kibirleniyorlar.
Yaşadım yani gördüm 2 sene hamile kalamadım büyüğünden küçüğüne herkes sordu.
Yok mu daha bişey yok mu daha bişey herkes beni bi yerlerde kıstırıp bişey sorma derdindeydi düğünde bayramda.
Sabrettim zamanı vardır dedim hep sende sabret gerçekten bi gün geçiyor geçecek.
Canım takma uzak durmaya çalış hatta. Elbette onun adına sevinebilir ama kendin için üzülebilirsin bu gayet doğal bir süreç. Sen kendine düşeni yapıp hayırlı olsun demişsin zaten bir samimiyet yok ortada ne yapman gerekiyormuş? Eşine kendini açıklarsın gerisi ne söylerse söylesin. Ben kendi Eşimede söyledim doğum cart curt birşey olduğunda sen istersen gidebilirsin ama ben orda bulunmayacağım. Çünkü biliyorum hassasım hem kendimi hem onları üzüp moral bozmaya gerek yok.

Yuzlerce hamile tanidim hicbirindede biyle birsey görmedim. Yazik saglikla kucagima alim derdindeydi hepsi.

Siz insanlari öyle gördügünuze gure sorun sizde bence.

Back