Arkadaşlar sadece bikaç ay giyeceğim kıyafetler için onca para vermek istemiyorum.hamile kıyafetleri çok pahalı,bana kışı geçirdecek neyiniz varsa yelek,kazak gömlek pantolon kaban vs görmek isterim.
bu arada kıyafatı demişim düzeltemedim de o neyse artık
arkadasim benim sayfamdakiler satildi ama yesil uUn bi elbise kaldi ilgilenirsen
ben butun kiai onunla ve içine yine hamuleler icin olan aiyah uzun kollu bosyle geçirmiştim:)
Istersen o body i d bulurum sana
Arkadaşlar sadece bikaç ay giyeceğim kıyafetler için onca para vermek istemiyorum.hamile kıyafetleri çok pahalı,bana kışı geçirdecek neyiniz varsa yelek,kazak gömlek pantolon kaban vs görmek isterim.
bu arada kıyafatı demişim düzeltemedim de o neyse artık
arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim ilgilendiğiniz için kıyafetlerin hepsini tek tek inceledim çoğu güzel ama takıldığım bişeyler var dün hamile kıyafeti aramak için dışarı çıktım 4 saat dolaştım anca bi siyah pantolon buldum onunda pacaları duruşu bir tuhaf benim boyum 1.68 kilom 40 beden civarı daha hamileliğin başındayım ve resmi kurumda da çalıştığım için üstümde düzgün durması gerekiyor .özellikle uzun kollu kıyafetler ve eğer mümkünse pantolonları üstünüzdeyken çekip gönderirseniz çok mutlu olurum istanbul dışında oturuyorum git gel kargoyla sizi yormak istemiyorum
Merhaba canım, açtığım konularda 40 beden hamile kıyafetleri var, tunik, elbise fln. Ayrıca bit pazarı Bölümü'nde açtığım konuda 40 beden kaban da var. Kendimde hamileyken kullanmıştım..benimde boy 1.68
Fiyatlar uygun, yardımcı olurum düşünürsen..