- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi cankanget21
-
bedenleri xl dir umarım birde fiyat??Eki Görüntüle 1389863 Eki Görüntüle 1389865 Eki Görüntüle 1389866 canim elimde kalan bunlar var gayet uyguna düşünürsen yazarsn
Canim gömlek 38 ama kalıbı geniş elbise zaten esnek her bedene uyan birşey belki tişört küçük gelir o s çünkü ama diğerleri özellikle elbise tam bedenine göre fiyatı ne istersen yaparız yabedenleri xl dir umarım birde fiyat??
Ama bende varrr l beden iki 3 tane tşörttthamileliğimin 23. haftasındayım boyum 1.78 kilom suan 77 hamile tisortu arıyorm uzun kolda olabilir ama mart nisan gibi giymek için tercihim kısa kol ve l beden ve üzeri uygun olur diye düşünüyorum(kalıp büyükse m de olablir).pantalon düşünmüyorum arkadaşlar bilginize.
ayrıca az kullanılmış ve yıpranmamış durumda lohusa pijamasıda olblir mavi renk tercihtir(kısa kol)
Lohusa tacı ve terliği düşüneblirim..
birde kapı süsüüü..
hamileliğimin 23. haftasındayım boyum 1.78 kilom suan 77 hamile tisortu arıyorm uzun kolda olabilir ama mart nisan gibi giymek için tercihim kısa kol ve l beden ve üzeri uygun olur diye düşünüyorum(kalıp büyükse m de olablir).pantalon düşünmüyorum arkadaşlar bilginize.
ayrıca az kullanılmış ve yıpranmamış durumda lohusa pijamasıda olblir mavi renk tercihtir(kısa kol)
birde kapı süsüüü..
hamileliğimin 23. haftasındayım boyum 1.78 kilom suan 77 hamile tisortu arıyorm uzun kolda olabilir ama mart nisan gibi giymek için tercihim kısa kol ve l beden ve üzeri uygun olur diye düşünüyorum(kalıp büyükse m de olablir).pantalon düşünmüyorum arkadaşlar bilginize.
birde kapı süsüüü..