- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
- Konu Sahibi littleaniqa
-
ben yazın giydım)
hepsi 40tl)ben yazın giydım)
Kısmetse Aralık sonu Ocak başı gibi doğumum olacak. İlk kızımda doğum bahara denk geldi. Hiç yazlık hamile kıyafetim yok.. Bir kaç tane aldık ama çok pahalı geldi bir kaç ay için neden onca para dökelim. Elinizde varsa bakmak isterim. Gebelik öncesi 40 bedendim.
Fotoğraf ve fiyat gönderin hanımlar.. Ona göre seçeyim aralarından. Bir de 1.70 boyunda 65 kiloyum şu an.. Önce ki hamileliğimden göbek var. 40 beden giyiyordum gebelik öncesi. Olur değil mi bunlar? Şu an direkt göbeğim çıktı bir tane hamile pantalonu aldım ama 60 lira vermek istemiyorum bir kaç ay giyeceğim pantalona.. Yani göbek var şu an. :)
benimki size olur.Fotoğraf ve fiyat gönderin hanımlar.. Ona göre seçeyim aralarından. Bir de 1.70 boyunda 65 kiloyum şu an.. Önce ki hamileliğimden göbek var. 40 beden giyiyordum gebelik öncesi. Olur değil mi bunlar? Şu an direkt göbeğim çıktı bir tane hamile pantalonu aldım ama 60 lira vermek istemiyorum bir kaç ay giyeceğim pantalona.. Yani göbek var şu an. :)
ben yazın giydım)
bandaj de lazım mı size?30tl olsunPantolon ile üstler ne kadar olur. Tulum pek giyemiyorum. Yakışmıyor sanki bana. :)
bandaj de lazım mı size?30tl olsun
doumdan önce)Bandaj? Bel korsesi mi? Doğumdan sonra takmak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?