hamile komşu ve ablasının kocamla muhabbet etme çabası??

rezzanceren

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
10
0
6
Muğla
mahalleye taşınalı 9 ay oldu. yan binadaki benim yaşlarımdaki genç ve hamile bayan eşimi ne zman görse zınk diye balkona çıkıyo. bu durumu fark ettim. eşime bir şey demeden gözlemeye başladım.
hamile ve evli.kocası da yakışıklı biri. yakıştıramadım başka bir şey düşünmeyi ta kiii
eşim 'ben ne zman dışarı çıksam bu kadın balkona çıkıyo' diyip durumu farkedene kadar.
ben buna hiç selam vermiyorum ki o da oralı olmasın diye.Biraz anladı gibi oldu ama gel gelelim doğumu yaklaştı. ablası mıdır nedir bi bayan geldi yanına.bu defa da bu başladı. eşime sürekli laf atıolar balkondan.
eşim de hemen geçiştirio içeri fln girio. ben bu iki şahsiyete hiç selam vermiyorum ama bunlar konuşcaz die can atıolar.
eşimle ikimiz balkona perde taktık.ben içeri girer girmez eşimi ismiyle çağırmış (nerden öğrendiyse), balkona perde yaptınız çok güzel oldu fln demiş.
halen anlamazlığa gelip konuşmaya çalışıolar.
bu ne yani sizce? yüzsüzlük mü art niyet mi? sizce ne bu?

eşinle konuşma çabası kadar seninle konuşma cabaları yoksa art niyet diyebiliriz, ama seninle de muhabbet kurmaya çalışıyorlarsa belki de sadece komşuluk etmek istiyorlardır

eşinle konuşma çabası kadar seninle konuşma cabaları yoksa art niyet diyebiliriz, ama seninle de muhabbet kurmaya çalışıyorlarsa belki de sadece komşuluk etmek istiyorlardır

yok ya,bana ayda bir ''meraba''. eşimi görsünler hemen dışarı. bir de şu var bunları yanında kocası yokken yapıyor.
kocası varsa yanında kafasını kaldırmaz.

Bana pek iyi niyetli gelmedi bu durum. Neden eşinizi gördüklerinde balkona çıksınlar ki, sizinle birlikte gördüklerinde sizinle sohbet edip eşinize de meraba ya da iyi akşamlar demeleri yeterli olur oysa ki onlar anladığım kadarınca tam tersini yapıyorlar. Desem ki art niyet yok bayanların yapısı öyle eşi yanındayken kafasını kaldırmaz diyorsunuz oysaki eşinin yanında da konuşmuş olsa yine art niyet aramayın derdim ama bu çok masumane gelmedi bana açıkçası.

ama hamile bu kadın?
zaten asıl emin olamadığım konu da bu.

yılışık tipler işte sen kafana takma muhabbet kurarsanda mazallah evınden çıkmazlardrumu sen daha iyi analiz edersin burdan görünen hayırsız bir komşun olduğu ,, Allah sana sabır versin , komşunada akıl fikir .

pasif davranma rahatsız olduğunu açık açık belli et..
hatta bir gün sen muhabbet aç de ki kızkardeşimin bi komşusunun başına gelmiş kocasına askıntı olmuş kadının biri ayy nasıl rezil etti tüm mahalleye bide kocasına söyledi şimdi davalık oldular
acımıycaksın komşum böylelerine ben bi farketsem ben ondan beter yapardım de
bak ne oluyor zaman

Arsizlar.canım acıkca söyle ne kocama laf atıyorsun de.kocasına söyliceğini belırt.oda yeterli olmazsa git savcılıga ver.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rahatsız olduğum belli. görmezlikten geliyorum umursamıyorum.Eşime laf attılar içerideydim hemen çıktım 'ne var gibisinden'. anlamazlığa geliyorlar.
zaten kendimi zor tutuyorum laf sokmamak için ya.

Valla ben sabırlı davranamazdim herhalde sac baş yollardın ne araızsın derdim

Rahatsız olduğum belli. görmezlikten geliyorum umursamıyorum.Eşime laf attılar içerideydim hemen çıktım 'ne var gibisinden'. anlamazlığa geliyorlar.
zaten kendimi zor tutuyorum laf sokmamak için ya.

valla lafınızı söyleyin o neymiş öyle. sizinle muabbet etmeye çalışmaları lazım eşinizle değil. lafınızı söyleyin valla ama tartışarak değil.

Umursamayın. Eşinize de tembih edin. Selam verip laf bile atsalar başını kaldırmasın.

Çok sinirbozucu yaaa.

Boylelerini rezil etmek gerekir esasinda ama onlarin seviyesine inmeye luzum yok esiniz ve siz uzak durdugunuz konusmadiginiz surece dayagi erteleyebilirsiniz simdilik yooo illede biseyler istiyolarsa vermek lazim isteyene istedigini :)

hiçte hoş bi durum değil..huzurunuz niye bozulsunki yılışık tipler için..kocası yakışıklı olsun olmasın bakan bakar çünkü ahlak yoktur.
bence başta eşiniz olmak üzere çok uzak durun.

Eşime söyledim zaten dikkat edio yeterince. Hiç oralı olmuyor. ama çok arsızlar.
sabah evden çıktık mutfaktan çatal bıçak tabak sesleri (bilerek yapıldığını düşünüyorum) ben tabi bakmıyorum havalı havalı geçiyorum. Eşim gayri ihtiyari seslerden tarafa baktı. Onların evine baktı.Tmm görünürde kimse yoktu ama bu bile Nasıl sinirimi bozdu. Kızdım ben de yan tarafa bakmıcaksın diye. kendi kendimize huzurumuz kaçıo işte.

Umursamayın. Eşinize de tembih edin. Selam verip laf bile atsalar başını kaldırmasın.

Çok sinirbozucu yaaa.

bi taraftanda düşünüyorum. laf atsam işinize bakın elin adamına değil diye, konu komşu herkes evine bağlı hamile olarak biliyo ya. beni suçlucaklar hamile kadına naptı diye.
umursamamamktan başka seçeneğim yok gibi şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…