- Konu Sahibi rezzanceren
-
eşinle konuşma çabası kadar seninle konuşma cabaları yoksa art niyet diyebiliriz, ama seninle de muhabbet kurmaya çalışıyorlarsa belki de sadece komşuluk etmek istiyorlardır
Bana pek iyi niyetli gelmedi bu durum. Neden eşinizi gördüklerinde balkona çıksınlar ki, sizinle birlikte gördüklerinde sizinle sohbet edip eşinize de meraba ya da iyi akşamlar demeleri yeterli olur oysa ki onlar anladığım kadarınca tam tersini yapıyorlar. Desem ki art niyet yok bayanların yapısı öyle eşi yanındayken kafasını kaldırmaz diyorsunuz oysaki eşinin yanında da konuşmuş olsa yine art niyet aramayın derdim ama bu çok masumane gelmedi bana açıkçası.
yılışık tipler işte sen kafana takma muhabbet kurarsanda mazallah evınden çıkmazlardrumu sen daha iyi analiz edersin burdan görünen hayırsız bir komşun olduğu ,, Allah sana sabır versin , komşunada akıl fikir .
pasif davranma rahatsız olduğunu açık açık belli et..
hatta bir gün sen muhabbet aç de ki kızkardeşimin bi komşusunun başına gelmiş kocasına askıntı olmuş kadının biri ayy nasıl rezil etti tüm mahalleye bide kocasına söyledi şimdi davalık oldular
acımıycaksın komşum böylelerine ben bi farketsem ben ondan beter yapardım de
bak ne oluyor zaman
Arsizlar.canım acıkca söyle ne kocama laf atıyorsun de.kocasına söyliceğini belırt.oda yeterli olmazsa git savcılıga ver.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rahatsız olduğum belli. görmezlikten geliyorum umursamıyorum.Eşime laf attılar içerideydim hemen çıktım 'ne var gibisinden'. anlamazlığa geliyorlar.
zaten kendimi zor tutuyorum laf sokmamak için ya.
valla lafınızı söyleyin o neymiş öyle. sizinle muabbet etmeye çalışmaları lazım eşinizle değil. lafınızı söyleyin valla ama tartışarak değil.
bakalım ne zman patlıcam.
hiçte hoş bi durum değil..huzurunuz niye bozulsunki yılışık tipler için..kocası yakışıklı olsun olmasın bakan bakar çünkü ahlak yoktur.
bence başta eşiniz olmak üzere çok uzak durun.
Umursamayın. Eşinize de tembih edin. Selam verip laf bile atsalar başını kaldırmasın.
Çok sinirbozucu yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?