Neden kiAllah Aşkın'a neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya
Ney nedenki ark zıpladı sürttü zevk suyu geldi demesini biliyorsun üstünde don varken hamile kalınmayacagını bilmiyomusunNeden ki
Neden kiAllah Aşkın'a neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya
Ne bileyim bazıları diyor işte zevk suyu vajinaya temas ederse olabilir diye. Bunda hem kızda hem erkekte don hem de kızda günlük ped varmış. Vajinaya ulaşma ihtimali var mıNey nedenki ark zıpladı sürttü zevk suyu geldi demesini biliyorsun üstünde don varken hamile kalınmayacagını bilmiyomusun
Allah Aşkın'a benim sabrımımı sınıyorsun.Ne bileyim bazıları diyor işte zevk suyu vajinaya temas ederse olabilir diye. Bunda hem kızda hem erkekte don hem de kızda günlük ped varmış. Vajinaya ulaşma ihtimali var mı
Regl olması bir şey ifade etmez, hamile kalıp 9 ay regl olan insanlar epey çok.
Evet zevk sıvısıyla da hamile kalınır.
Sürtünmeyi hoplayıp zıplamayı bilen insan bir zahmet bunları da öğrensin.
Rahatlamaya çalışıyoruz. Lütfen sakin cevap verirseniz..Allah Aşkın'a benim sabrımımı sınıyorsun.
Üste görme hamileyken regl demek. Yani regl olması garanti sonuç vermez. En iyisi regl zamanı gidin bi özel hastaneyr kan testi yaptırın, 30-80 lira arası. Anladığım kadarıyla çok pimpirikli ve tedirginsiniz, kafanız rahatlar.O dediğin üstüne görme olabilir mi? Bir de sadece zevk suyu değil mesele 2 tarafında iç çamaşırı varmış
Ark bide açıklama yapma Allah Aşkın'a resmen dalga geçiyo ark insanların iyi niyetini suistimal ediyorlar minareyi Çalan kılıfını hazırlar zıplamayı sürtmeyi herşeyi biliyorlarsa hamile kalınmadıgınıda bılıyordur emin olÜste görme hamileyken regl demek. Yani regl olması garanti sonuç vermez. En iyisi regl zamanı gidin bi özel hastaneyr kan testi yaptırın, 30-80 lira arası. Anladığım kadarıyla çok pimpirikli ve tedirginsiniz, kafanız rahatlar.
Üste görme hamileyken regl demek. Yani regl olması garanti sonuç vermez. En iyisi regl zamanı gidin bi özel hastaneyr kan testi yaptırın, 30-80 lira arası. Anladığım kadarıyla çok pimpirikli ve tedirginsiniz, kafanız rahatlar.
Hem kilottan hem pedden içeri zevk suyu sızma olasılığı yoktur değil miYa birde günlük pedi de vardıysa nasıl hamile Kalsın ? Biraz mantık
Aynen canim. Adet olduysan hamile degilsin. Zaten yumurtlama dönemi o zaman denk gelmiyor. Stres yapma yeter :) bak herkes dalga geciyor. Hamile degilsin...nokta.Peki şu olabilir mi? Adet beklediğimden önceki gün ilişkiye girdim. Öbür gün adet oldum. O 99 lük ihtimal hala geçerli mi? Yani ilişkiden sonra ne zaman olursa olsun isterse 1 gün sonra. Hamile değilsin demek midir?
Sonraki yorumlari okuyunca ben de dalga gectigini dusundum. Bir de ciddi ciddi cevap veriyoruz. Hey Allahim..Ark bide açıklama yapma Allah Aşkın'a resmen dalga geçiyo ark insanların iyi niyetini suistimal ediyorlar minareyi Çalan kılıfını hazırlar zıplamayı sürtmeyi herşeyi biliyorlarsa hamile kalınmadıgınıda bılıyordur emin ol
Gerçekten dalga değil. Ben de yaşadım benzer bişey o yüzden tedirgin oldu ben de üye olduğum için ben sordum. Bu arada o yazdığım adet olayı mesela idi. Adet görmeye 9 gün kala olmuş bu olay. Ama olay dendiği gibi 1-2 dk iç çamaşırları ile ve kızda ped varken sürtünme olmuş. Çocuğun donu ıslanmış belki de kızın fonundan bulaştı bilmiyoruz ama en kötü ihtimal zevk suyu yani boşalma kesinlikle yok.Sonraki yorumlari okuyunca ben de dalga gectigini dusundum. Bir de ciddi ciddi cevap veriyoruz. Hey Allahim..
Tabiki yokHem kilottan hem pedden içeri zevk suyu sızma olasılığı yoktur değil mi
en az 3 adet dönemi geçmesi gerekirPeki 9-10 gün sonra adet bekliyor. İlk adette belli olur mu hamilelik yoksa öbür adet mi bejlenmelş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?