Hamile mi?

Ney nedenki ark zıpladı sürttü zevk suyu geldi demesini biliyorsun üstünde don varken hamile kalınmayacagını bilmiyomusun
Ne bileyim bazıları diyor işte zevk suyu vajinaya temas ederse olabilir diye. Bunda hem kızda hem erkekte don hem de kızda günlük ped varmış. Vajinaya ulaşma ihtimali var mı

Ne bileyim bazıları diyor işte zevk suyu vajinaya temas ederse olabilir diye. Bunda hem kızda hem erkekte don hem de kızda günlük ped varmış. Vajinaya ulaşma ihtimali var mı
Allah Aşkın'a benim sabrımımı sınıyorsun.

Regl olması bir şey ifade etmez, hamile kalıp 9 ay regl olan insanlar epey çok.
Evet zevk sıvısıyla da hamile kalınır.
Sürtünmeyi hoplayıp zıplamayı bilen insan bir zahmet bunları da öğrensin.

O dediğin üstüne görme olabilir mi? Bir de sadece zevk suyu değil mesele 2 tarafında iç çamaşırı varmış
Regl olması bir şey ifade etmez, hamile kalıp 9 ay regl olan insanlar epey çok.
Evet zevk sıvısıyla da hamile kalınır.
Sürtünmeyi hoplayıp zıplamayı bilen insan bir zahmet bunları da öğrensin.

O dediğin üstüne görme olabilir mi? Bir de sadece zevk suyu değil mesele 2 tarafında iç çamaşırı varmış
Üste görme hamileyken regl demek. Yani regl olması garanti sonuç vermez. En iyisi regl zamanı gidin bi özel hastaneyr kan testi yaptırın, 30-80 lira arası. Anladığım kadarıyla çok pimpirikli ve tedirginsiniz, kafanız rahatlar.

Ark bide açıklama yapma Allah Aşkın'a resmen dalga geçiyo ark insanların iyi niyetini suistimal ediyorlar minareyi Çalan kılıfını hazırlar zıplamayı sürtmeyi herşeyi biliyorlarsa hamile kalınmadıgınıda bılıyordur emin ol

Ama şöyle bişey var üstüne görme ile normal adet farkları var. Eğer normal adet olduğuna emine?

OTE="ardaemre, post: 42457238, member: 687453"]Ark bide açıklama yapma Allah Aşkın'a resmen dalga geçiyo ark insanların iyi niyetini suistimal ediyorlar minareyi Çalan kılıfını hazırlar zıplamayı sürtmeyi herşeyi biliyorlarsa hamile kalınmadıgınıda bılıyordur emin ol[/QUOTE]
Kim iyi niyeti suistimal etmiş onu anlamadım. Sadece soruyoruz olur Mh olmaz mı diye.

Ya birde günlük pedi de vardıysa nasıl hamile Kalsın ? Biraz mantık

Aynen canim. Adet olduysan hamile degilsin. Zaten yumurtlama dönemi o zaman denk gelmiyor. Stres yapma yeter :) bak herkes dalga geciyor. Hamile degilsin...nokta.

Sonraki yorumlari okuyunca ben de dalga gectigini dusundum. Bir de ciddi ciddi cevap veriyoruz. Hey Allahim..

Sonraki yorumlari okuyunca ben de dalga gectigini dusundum. Bir de ciddi ciddi cevap veriyoruz. Hey Allahim..
Gerçekten dalga değil. Ben de yaşadım benzer bişey o yüzden tedirgin oldu ben de üye olduğum için ben sordum. Bu arada o yazdığım adet olayı mesela idi. Adet görmeye 9 gün kala olmuş bu olay. Ama olay dendiği gibi 1-2 dk iç çamaşırları ile ve kızda ped varken sürtünme olmuş. Çocuğun donu ıslanmış belki de kızın fonundan bulaştı bilmiyoruz ama en kötü ihtimal zevk suyu yani boşalma kesinlikle yok.

Ya kızım Allah Aşkın'a git bi kadın doğuma be istiyosan sor dok kan testimi yaparsın donu vardı hatta ped vardımı dersin ne dersen de ama yeter yanı valla yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…