- 8 Ocak 2025
- 99
- 37
- 3
- 27
- Konu Sahibi minikediko
-
Hayırlı olsun hamile gibi görünüyor inşallah2 gündür adet gecikmem var ve kasik ağrım mide bulantısı halsizlik uyuma isteği iştahsızlık var ve testimde t harfinde silik çizgi var acaba hamileyim arkadaşlar
AminnnnAyy inşallah lütfen dua edin Allah'ım herkeze nasip etsin
Ben 2 sene önce hastanede acilde çalışıyordum yapılıyordu testŞuan acile gitsem yaparlar mı acaba
Canım tam görünmüyor daha net çektiğim bir resim varsa ekler misin2 gündür adet gecikmem var ve kasik ağrım mide bulantısı halsizlik uyuma isteği iştahsızlık var ve testimde t harfinde silik çizgi var acaba hamileyim arkadaşlar
Merhaba yazdım görebildiniz miBana özelden mesaj atar mısın
Canım durumlar nasıl test yaptınmı bekle medemısın benımde son 4gün bataMerhaba yazdım görebildiniz mi
Merhaba kimyasal gebelikte ilk betaBende ilk denemede hamile kalmıştım olmaz diye bir şey yok ama kimyasala döndü. Aralıkta tekrar denedik bizde yumurta çatladıktan 1 hafta sonra kasık ağrısı başladı akıntı da oldu ama aşırı değil. Göğüslerim büyüdü belim ağırdı bacaklarım sızladı. Ama adetten 7-8 gün önce başladı belirtilerim. Adet olmam gereken günde test yaptım pozitif çıktı.
Merhaba bugün kan verdim beta 9.55 çıktı anlamlı mı bilemiyorummmmCanım durumlar nasıl test yaptınmı bekle medemısın benımde son 4gün bata
Pozitif cikmis tebriklerMerhaba kimyasal gebelikte ilk beta
Merhaba bugün kan verdim beta 9.55 çıktı anlamlı mı bilemiyorummmm
Hayırlısı ile inşallah pazartesi tekrar test yapayımPozitif cikmis tebriklerama çok çok yeni yani yarın değil de öbür gün tekrar test verin 2 ye katlaması lazım varsa
Rica ederimHayırlısı ile inşallah pazartesi tekrar test yapayımteşekkür ederim
Amin inşallahhhh hepimiz içinRica ederimsağlıklı gebelik olur inşallah
Ya canım tebrıkkler darısı benım ve bekleyenlerın basına sat aynı gun bendemı test yapsam umıtlendımAmin inşallahhhh hepimiz için
Aminnnn darısı tüm isteyenlerin başınaYa canım tebrıkkler darısı benım ve bekleyenlerın basına sat aynı gun bendemı test yapsam umıtlendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?