- 29 Haziran 2024
- 30
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi Kahveseveer12
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisi gibi duruyor kaç dk da çıktı. İlk 5 dk da çıktıysa vardır 10 dk sonrasını değerlendirmeye alma.Kızlar bu ay yumurtlama ve çatlama günümü değerlendirdik reglime 5 gün var bugün kasık ağrıları ve göğsümde çok sızı hissettim kaset test yaptım sizce var mıdır
Merhaba bi türlü o konuyu bulamıyorum en son rehlim 20 Haziran da oldu 5 gün sürdü adetimden 9 gün sorma hafif lekelenme pembemsi kahvergi leke geldi pezervatif ile korunuyorduk kontrol eder bi şekilde ve o lekelenme yaşanırken feci bi şekilde kasiklarım ağrıdı sırtıma bacaklarıma vurdu özellikle sol kaşığımda beden acaba hamilemiyimkiKuruma çizgisi gibi duruyor kaç dk da çıktı. İlk 5 dk da çıktıysa vardır 10 dk sonrasını değerlendirmeye alma.
Anladığım kadarıyla korundunuz.Merhaba bi türlü o konuyu bulamıyorum en son rehlim 20 Haziran da oldu 5 gün sürdü adetimden 9 gün sorma hafif lekelenme pembemsi kahvergi leke geldi pezervatif ile korunuyorduk kontrol eder bi şekilde ve o lekelenme yaşanırken feci bi şekilde kasiklarım ağrıdı sırtıma bacaklarıma vurdu özellikle sol kaşığımda beden acaba hamilemiyimki
Varya yanımda olsan alnından öperim senin kaç gündür strese girdim hamileyim diye kafayı yiyordum biti çıkıp yok değilsin dese içim hafifleyecek ama kimsem yok şuan erken gebelik testi demedim negatif çıkmıştı amakorku işteAnladığım kadarıyla korundunuz.
Erken yumurtlamış olabilirsiniz ya da kist ve enfeksiyon da olabilir. Kontrol ederek korunduğunuz için gebelik olacağını sanmıyorum.
Kuruma çizgisi gibi duruyor kaç dk da çıktı. İlk 5 dk da çıktıysa vardır 10 dk sonrasını değerlendirmeye almtw
hemen çıktı şimdi tekrardan yaptım bu şekilde, reglime 5 gün kaldı gecıkme yaşarsam sonrasında gidicem doktoraKuruma çizgisi gibi duruyor kaç dk da çıktı. İlk 5 dk da çıktıysa vardır 10 dk sonrasını değerlendirmeye alma.
Rahat olun bu şartlarda mümkün değil gebelik. Kontrol etmişsiniz zaten.Varya yanımda olsan alnından öperim senin kaç gündür strese girdim hamileyim diye kafayı yiyordum biti çıkıp yok değilsin dese içim hafifleyecek ama kimsem yok şuan erken gebelik testi demedim negatif çıkmıştı amakorku işte
İşte bu pozitif hayırlı olsun :)hemen çıktı şimdi tekrardan yaptım bu şekilde, reglime 5 gün kaldı gecıkme yaşarsam sonrasında gidicem doktora
Çok teşekkür ederimmm inşallah sağlıklı şekilde ilerlerİşte bu pozitif hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun kan verinKızlar bu ay yumurtlama ve çatlama günümü değerlendirdik reglime 5 gün var bugün kasık ağrıları ve göğsümde çok sızı hissettim kaset test yaptım sizce var mıdır
Bugün kan verdim reglime 4 gün varken 61 çıktı iyi mi sizce ?İşte bu pozitif hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim , bugün verdim reglime 4 gün varHayırlı olsun kan verin![]()
Evet hayırlı olsunBugün kan verdim reglime 4 gün varken 61 çıktı iyi mi sizce ?
Hayırlı olsun kan verdiniz mihemen çıktı şimdi tekrardan yaptım bu şekilde, reglime 5 gün kaldı gecıkme yaşarsam sonrasında gidicem doktora
Evet verdim cumartesi keseyi görücez inşallah regl de olmadımHayırlı olsun kan verdiniz mi![]()
Yaa çok sevindim hayırlısıyla doğuma ulaşalım inşallah. Darısı tüm isteyenlereEvet verdim cumartesi keseyi görücez inşallah regl de olmadım![]()
Aminnn inşallah , Allah isteyen herkese nasip etsinYaa çok sevindim hayırlısıyla doğuma ulaşalım inşallah. Darısı tüm isteyenlere![]()