Hamile miyim? 5 sene sonra bebek istiyorum

muge34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
98
42
3
36
Arkadaşlar merhaba. 5 senelik evliyim, korunuyorduk. Artık bebek istiyoruz. Adetim en erken 21gunde, bazen de 26/28 günde bir olur.
Temmuzda adetim bitti, ağustosun 25 inde yani, 21 gün sonra adet oldum.
Bu ay 21 günde olmadım. Günüm geçti (25. Gündeyim)
dediğim gibi 28 günde de olduğum oluyor. Yine de hayatımdaki ilk gebelik testini yaptım. Miratech marka eczaneden aldım negatif çıktı.
Acaba adet olacak miyim?
Yoksa hamile miyim?
Tek belirtim, ilişkiden sonraki, iki üç gün sonrasinda belim aşırı derece ağrıdı.
Haa bir de adet öncesi göğüslerim çok ağrır. Şimdi öyle ağrimiyor.
Lütfen fikir verin

Yine 26/28 güne göre regl olacak olabilirsiniz. Düzensiz regl oluyorsanız ovulasyon testi kullanın yumurtlama günlerini kaçırmamış olursunuz. Korunmayı bıraktından sonra bazı şeyler değişiyor aynısı bende de öyle regle 15 gün kala aşırı gögüs ağrım olurdu artık nadir oluyor

Son düzenleme:
Korunmayı 25 ağustosta reglim bittikten sonra bıraktım. Bakalım ne gibi değişiklikler olacak. Ovulasyon testi almam gerekiyor. Hangi marka alsam acaba ?.öneri lütfen

Korunmayı 25 ağustosta reglim bittikten sonra bıraktım. Bakalım ne gibi değişiklikler olacak. Ovulasyon testi almam gerekiyor. Hangi marka alsam acaba ?.öneri lütfen
Kesinlikle ödüllü bir test olan birgebeningunlugu sayfasından alın kendisi medicalci bilmeyen yok burda, piyasadakilerden cok farkli ve kaliteli.

Ben kullanmadim ama burda cogunluk laboquick kullaniyor sanirim

Adet döngüleriniz benimkine çok benziyor, ilişkiden sonra 2. Gündü sanırım korkunç bir ağrı girdi kasıklarıma, biriyle konuşuyordum yüz ifadem fln değişti. Ölüyorum sandım, sanırım o yumurtlamaydı. Ve 1-2 damla çok açık renk kan damlası geldi. Dün adet günümdü olmadım. Hiçbir belirti yok, umarım sizin gibi hamileyimdir

İnşallah ilişkinin 15.gununde prodoctor erken gebelik testi aldım ve ilk pozitifi orada gördüm. Darısı size. Hayırlı haberi yazarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…