Hamile miyim acaba benim yasadıklarımı yasayan var mı çok heycanlıyım 🙃

ayfertos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
4
1
1
31
Merhabalr adet dönemime 6 gün var . Zaman zaman basım hafifce dönüyor . Kasıklarımda agrı bar ve sanki böyle adet olcak gbi ama beni en cok heycanlandıran ; gögüslerm normalden fazla hassas ve büyüdü uclarıda belirgnleşti erken gebelk testi yaptım negatif cıktı tekrar yapmalımıyımbenm gbi yasayan var mı

Merhaba
Kendimden örnek vermem gerekirse hamilelik belirtileri bu kadar erken başlamaz maalesef ama umarım sizinki hamileliktendir. Bu belirtiler 6. haftadan sonra oluşmaya başlıyor genelde. Ben reglime 5 gün kala klasik testte öğrenmiştim ve değerim 130 çıkmıştı ama sanırım benim erken döllenme olabilir. Normalde 6 gün varsa testte çıkmayabilir. Rabbim gönlünüze göre versin

Gecikmeyi bekleyin bence. Sonra üzücü olabiliyor.
Ben reglim bir gün gecikince öğrenmiştim ancak bir hafta önce aşırı halsizlik , sık idrara çıkma ve sabahları çok açlıkla uyanıyordum. Onun dışında bir belirtim yoktu. Ben yine de yormak istememiştim sonradan üzülmemek adına. Ama hamileymisim☺ Umarim sizinde vardır.

Peki birşey sorablrmiyim gecikmeniz korumayı braktıgınız ilk ay mı oldu yani korunmayı braktıgınız ilk ay mı hamile kaldıgınız ?

Peki birşey sorablrmiyim gecikmeniz korumayı braktıgınız ilk ay mı oldu yani korunmayı braktıgınız ilk ay mı hamile kaldıgınız ?
Bu çok değişken bir durum. Herkesin baska baska olur. Arkadaşım 15 ay korunmadi 15 ay sonra oldu mesela. Yani bunun bir matematiği yok.
Benim o kadar sürmedi ama farkli bir yöntem uyguladigim için değil . Bebeğin nasibi böyleymiş

Ben normalde her ay bi hafta önceden regl belirtileri hafiften baslardı ve olurdum bu ay adet tarihimden 9 10 gün önceden şiddetli gögüs şişmesi ve hassasiyeti yasıyorum adet sancılarını cok siddetli hissediyorum ve arada hafif basım dönüuo sanki anlık tansiyonum oynuyo gibi henüz iki gün var tegle sizce bişey var mıdır

Tahmin etmek çok zor maalesef. Hamilelik belirtileri ile regl belirtileri benzer olabiliyor. Bende halsizlik oluyordu çok. Sık idrara çıkma ve karnım çok acikiyordu. Baska bir sey yaşamadım. Her beden kendine ozel inanin. Umarim sizinledir

Hamilesin bence hadi inşallah

Ben 2 hafta önceden aşırı halsizleşmiştim. Ama adetime çok var diye hamileliğe yormamıştım. Yani belli olmaz bu durumlar.
Siz bence en erken adetinize 2-3 gün kala tekrar yapın. Ben 1 gün kala yapmıştım.

Göğüs hassasiyeti olarak peki farklı bir hassasiyet olduğunu soyluyorlar ya galiba göğüs ucu acıyormus benim de şu an reglime 5 6 gün var göğüslerim aşırı hassas ve büyüdü ama regl olacakken de bu şekilde olurdu sadece bu ay çok az daha erken oldu göğüs ucunda acıma yok sizin bu şekilde eskisinden farklı bir acimaniz var mı

Evet eskiden hiç yaşamadığım türden bir acı yaşadım uçlarda. Hala da acıyor.

Belli olmaz. Belirtiler çok kişisel ilerliyor bende bir acı olmadı mesela. Dediginiz gibi sadece regl zamanı ne olacaksa o kadarı oldu.
İnsan hem belirti arıyor hem de o belirtiyi kendinde bulamayınca yine olmadı bak bu ay da olmadı diye umutsuzluğa düşüyor. Gerçekten zor bir şey beklemek ya teşekkür ederim ilginiz için

İnsan hem belirti arıyor hem de o belirtiyi kendinde bulamayınca yine olmadı bak bu ay da olmadı diye umutsuzluğa düşüyor. Gerçekten zor bir şey beklemek ya teşekkür ederim ilginiz için
Rica ederim anlıyorum bende öyle olmaya doğru gidiyordum sonra belirti dinlemiycem dedim ☺ kafami meşgul ettim. Bende sık idrara çıkma, cabuk acıkma ve halsizlikte başlamıştı ama yine yormadım. Regl zamanlarım da halsiz geçer genelde zaten. Zor biliyorum ama inanın her aşaması böyle. Hamile kalınca da bitmeyecek.
Bebek sağlıklı mi,her ay sağlıkla büyüyor mu? Ikili test yapsam mi yapmasam mi, yaptıysanız risk yuksekse ya bir sey varsa? Sağlıkla doğurabilecek miyim vs vs hic sonu yok.
O yuzden akışa bırakıp yaşamak gerekiyor sadece. Her sey olacağına varır düşüncesi rahatlatıyor.

Çok haklısınız Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…