- 25 Ağustos 2024
- 12
- 3
- 22
- Konu Sahibi SedaOguzhan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de göremedim
göremedim
Başka test yapın bence tekrarlayınBu şekilde
gördüm
Yaa belirtileriniz neydiÇok başında olabilir ama ben adet 1 günde yaptım baya belirgin çıktı. Bugün hamile olduğumu öğrendim
Var var hayırlı olsun canım ♡Bu şekilde
Sık idrara çıkmaYaa belirtileriniz neydi
Adetinize kac gun var? Görünüyor çizgi bende gördümBu şekilde
ya şuan çok şaşırdım aynı belirtiler bende var ve ne olduğunu asla çözememiştim.Sık idrara çıkma
Sürekli su içme isteği
Vucut ısım arttı
Föğüslerde hassasiyet
Hayırlısı olsun adetinize kaç gün kala öğrendiniz peki ve düzenli bir ilişki ile mi oldu ovulasyon günlerinde miSık idrara çıkma
Sürekli su içme isteği
Vucut ısım arttı
Föğüslerde hassasiyet
Adet günümde öğrendim geciktiHayırlısı olsun adetinize kaç gün kala öğrendiniz peki ve düzenli bir ilişki ile mi oldu ovulasyon günlerinde mi
Benim çift çıktı sonra kan verdim . Kan verin mutlakaya şuan çok şaşırdım aynı belirtiler bende var ve ne olduğunu asla çözememiştim.
günde 1 litre bile su içemeyen insandım son 10 gündür her saat ıyanıp su içiyorum evde şişe ile geziyorum. ve bende test yaptım dün öylesine, fakat 2 çizg çıktı şok oldum. ama ikincisi silik. bugün ise negatif çıktı. böyle bir ihtmal var mıdır sizce? kan testi vermem gerekir mi? göğüs uçlarım çok sert ve hassas.
10 gün varAdetinize kac gun var? Görünüyor çizgi bende gördüm