öncelikle merhaba kızlaar aranıza yeni katıldım.ben ASLI.2,5 yıllık evliyiz ve artık çocuk yapmaya karar verdik.en son adetimin ilk günü 29 kasım.bugün 31 aralık..adetim daha gelmedi.acaba hamilemiyim.test yapmayada korkuyorum.çünkü daha önce kazara olan şeylerde 1-2 kere hep eksiyi görmeye alıştığım için,bu seferde bebek istediğimiz halde yine eksi görmekten korkuyorum.sanki hamile değilmişim gibi.testi yapsam sonuç pozitif çııksa büyük şok yaşıycam biliyorum :) keşke yaşasam o şoku.ilk denememiz olduğu için olmazsa büyük hayal kırıklığına uğramam.ama olsun istiyorum..bendeki tek şey devamlı su gibi akıntı bazende açık beyaz şeffaf gibi kaygan.göğüslerim şiş,ve acıyor.gerçi ben bunları adet olucağım zamanda yaşıyorum hep yani göğüs acısını..ve sanki göğüs uçlarım hafif kahverengileşmeye başladı.yada ben öyle zannediyorum :) devamlı açıp açıp onlara bakıyorum hahaha sanki 1 günde kapkara olucaklar..
ve sol yumurtalık kısmında var gibi hissediyorum,oraya doğru yattığımda bi fazlalık var orda gibi :) sol bacağımda kastırıyor.belkide psikolojik bana öyle geliyor bilmiyorum ama adetim gecikene kadar hiiç böyle hissetmedim,sanki hamile değilmişim gibi hissettim ama adetim gecikince farklı bi heyecan telaş kapladı içimi..inş. hamileyimdir yaa..