O kadar sıkıldım ki negatif görmekten test yapmak bile istemiyorum yarın kan testi mi versemMerhaba nasıl yardımcı olabiliriz ki hamile olduğunda da aynı adet olacakmış gibi ağrılar oluyor, % 50 hamilesin %50 adet olucaksıın, test yapsan? O gün çıkmamış olabilir yeniyse ,adet gecikince test yapmak en doğrusu
evet Kan testi ver kafan rahat olsun, yalniz şunu söyliyim daha 4 ay olmuş dur bakalım 1 yılı aşkın deniyor insanlarO kadar sıkıldım ki negatif görmekten test yapmak bile istemiyorum yarın kan testi mi versem
evet Kan testi ver kafan rahat olsun, yalniz şunu söyliyim daha 4 ay olmuş dur bakalım 1 yılı aşkın deniyor insanlar
Evlendiğimde gtmiştim doktora kontrol için sorun olmadığınu söylenmişti ama insan yine de şüpheleniyor bi sorun mu var diyeevet Kan testi ver kafan rahat olsun, yalniz şunu söyliyim daha 4 ay olmuş dur bakalım 1 yılı aşkın deniyor insanlar
Daha 4 ayda ne çabuk sıkıldın.. merak etme ben korunmayı bıraktıktan sonra 5.ayda umursamayı bıraktığımda kaldım. Önce psikolojik olarak kendini toparla. Dünyanın sonu değil bu ay negatif ise bir sonraki ay ve sonraki aylar hep bi şansın var. Çabuk pes etmeO kadar sıkıldım ki negatif görmekten test yapmak bile istemiyorum yarın kan testi mi versem
Pozitif düşünmek biraz oluruna bırakmak lazım, 6 ay daha deneyin tekrar dr a gidersiniz, ama stres yapmayın rahat olmak önemli. Sorun yok demiş dr , bence 6 aya kalmadan olurEvlendiğimde gtmiştim doktora kontrol için sorun olmadığınu söylenmişti ama insan yine de şüpheleniyor bi sorun mu var diye
İnşallah teşekkür ederimPozitif düşünmek biraz oluruna bırakmak lazım, 6 ay daha deneyin tekrar dr a gidersiniz, ama stres yapmayın rahat olmak önemli. Sorun yok demiş dr , bence 6 aya kalmadan olurAllah en hayırlı zamanda versin
Haklısınız sağ olunDaha 4 ayda ne çabuk sıkıldın.. merak etme ben korunmayı bıraktıktan sonra 5.ayda umursamayı bıraktığımda kaldım. Önce psikolojik olarak kendini toparla. Dünyanın sonu değil bu ay negatif ise bir sonraki ay ve sonraki aylar hep bi şansın var. Çabuk pes etme
Daha 4ay demişsin kuzum ben 13 yıl bekledim çift cizgi çıkmasını Rabbım hayırlısını nasip etsinHaklısınız sağ olun
Allah hayırlısını nasip etsin gerçekten hayırlı olsun seninde canım adetim 5 gün geciki 2 gün geciktiğinde kan testi negatifti şuan hala olmadım geç döllenme olabilir mi ve aşırı halsizlik uyku hali hafifte ateşim varDaha 4ay demişsin kuzum ben 13 yıl bekledim çift cizgi çıkmasını Rabbım hayırlısını nasip etsin
Canim hersey olabilir umutlandirmak istemiyorum hiç gecikme olurmuyduAllah hayırlısını nasip etsin gerçekten hayırlı olsun seninde canım adetim 5 gün geciki 2 gün geciktiğinde kan testi negatifti şuan hala olmadım geç döllenme olabilir mi ve aşırı halsizlik uyku hali hafifte ateşim var
En fazla 2 gün oldu oda bir kereCanim hersey olabilir umutlandirmak istemiyorum hiç gecikme olurmuydu
Kan testi ver canım acilde hemen cikarEn fazla 2 gün oldu oda bir kere
2 gün gecikmede vermişrim çıkması şuan 6. Gün çıkar mı kiKan testi ver canım acilde hemen cikar
Merhaba sizin sonuç ne oldu merak ettim2 gün gecikmede vermişrim çıkması şuan 6. Gün çıkar mı ki
Buse Hanin sonuç ne oldu, umarım görür ve cevaplarsınız2 gün gecikmede vermişrim çıkması şuan 6. Gün çıkar mı ki
MERhaba bir saat önce hafif bi kanama oldu kanama gibide değil peçeteye silince geliyo ped taktim pedde bir şey yok test yapmıştım sabah oda hafif silik çıkmıştı beklemedeyim belki yerleşme kanamasıdır adet gibi bi kanama değil çünkü gecikmemin 8. Günü bugünBuse Hanin sonuç ne oldu, umarım görür ve cevaplarsınız
Hafif silikler pozitif sonuçlanıyor genelde. Gününüz çok geçmiş kanda baktirdiginizda da bilgilendirebilir misiniz rica etsem? Bebiş vardır inşallah:))MERhaba bir saat önce hafif bi kanama oldu kanama gibide değil peçeteye silince geliyo ped taktim pedde bir şey yok test yapmıştım sabah oda hafif silik çıkmıştı beklemedeyim belki yerleşme kanamasıdır adet gibi bi kanama değil çünkü gecikmemin 8. Günü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?