- 17 Haziran 2023
- 8
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi cemilesrts
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şuan 9 aydır adet göremiyorum düzensiz adet oluyordum bugün tiroid için gittim bu çıktı5in altında olumsuz kabul ediliyor. Regl gecikti mi bi de döngünüz düzenli mi? 2 ya da 4 gün sonra tekrar kan verebilirsiniz geç döllenme vs olmuş olabilir
9 aydır adet göremiyorumŞuanki sonuca göre negatif ama adetiniz geçti mi bu önemli
Birkaç gün sonra tekrar baktırın o zaman benceBen şuan 9 aydır adet göremiyorum düzensiz adet oluyordum bugün tiroid için gittim bu çıktı
Tekrar beta mı vermem lazımBirkaç gün sonra tekrar baktırın o zaman bence
Evet geç döllenme olmuş olabilir birkaç kişide 2 küsür olup sonradan artan görmüştüm burada. Olabilir de olmayabilir de emin olmak için birkaç gün sonra tekrar beta baktırabilirsinizTekrar beta mı vermem lazım
Çok teşekkür ederimEvet geç döllenme olmuş olabilir birkaç kişide 2 küsür olup sonradan artan görmüştüm burada. Olabilir de olmayabilir de emin olmak için birkaç gün sonra tekrar beta baktırabilirsiniz
Rica ederim her şey gönlünüzce olur umarımmÇok teşekkür ederim![]()
İNŞALLAH hepimizinRica ederim her şey gönlünüzce olur umarımm
Dün gittim bugün sonuç alıcamAdet olmamanızla ilgili dpktora gitmediniz mi? Hamile değilseniz bile buda ciddi sorun