Hamile miyim acaba?

kuyucadisi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
28
19
18
39
Merhaba arkadaşlar.. Uzun zaman vajinismusla savaştıktan sonra çok şükür sıra bebeğe geldi.. :) Sorum şu.. Adetimde 7 gün gecikmedeyim.. Önceki gün erken gebelik testlerinden uyguladım ve merakla beklenen ikinci çizgi garip bir şekilde beyaz oluştu.. Bunun üzerine dün sabah doktora gidip kan testi yaptırdım.. Doktorum cuma günü yeniden gel dedi.. Bugün kan testi sonucum ( beta hcg sonuç 0.12 referans değeri <5 ) olarak çıkmış.. Cuma doktora gitmeyi bekleyemedim acıkcası.. Meraktayım acaba hamile miyim?.. Tecrübeli arkadaşların görüş ve önerilerine ihtiyacım var..

Beta hcg sonucu 0-5 mlU/ml düzeyindeyse gebelik yok demektir diye biliyorum. Sizinki 0.12. Yani negatif.

hamıle değilsin canım üzgünüm

Çok umutlu değildim sonucu görünce ama kimisi hamilesin ama çok yeni kimisi de değilsin deyince kafam karıştı.. O yüzden fikir almak istemiştim.. Ama yoksa rabbimin takdiri.. İnş en kısa zamanda isteyen herkesle beraber banada nasip eder..

Canim hamile degilsin ama adet gecikmesinden sonraki ay hamile kalinir diye bir inanis varmis buyuklerimizde bendede oyle oldu adetim 9 gun gecikmisti sonraki ay hamile kaldim insallah sende onumuzdeki ay guzel haberi alirsin

Tekrar merhaba arkadaşlar.. Bugün 24.günüm gecikmemde.. Hala adetimde gelen giden yok.. Belirti vs de yok diye bu sabah yeniden gebelik testi yaptım.. İkinci çizgi biraz silik bir şekilde oluştu.. Galiba sanırım hamileyim.. :)

Eklentiler

• 2018-09-15 20.10.46.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 170
canim yeniden kan testi yaptir . hayirli olsun

Kızlar keşke güzel haberler verebilseydim.. Bu defa ki kan testi sonucum 0,1 çıktı.. Doktor adet söktürücü olarak Progestan verdi.. Adet olana kadar kullan adetin 3.günü sabah gel bir kaç test yapıcam dedi.. Sanırım hormonel bir sorundan şüpheleniyor.. Hayal kırıklığı oldum resmen..

Hiç de hayal kırıklığı olmasın canını sıkma herseyin bir vakti vardır şimdi olmadıysa daha sonra olur bende senin gibi düşünüyordum ama bunun zararı bize kimseye değil strese girersen daha kötü olursun zamana bırak yaşın kaç bilmiyorum ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum

Desteğiniz için tşk ederim.. 33 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim.. Bu kadar zamandır bugünlerin hayalini kuruyorduk.. Üzülüyorum ister istemez..

Ben polikistik overli olmama rağmen ilk ilişkimde hamile kalmıştım. Kendimi bildim bileli adetlerim düzene oturmadı. Kaldı ki düğünden 10 gün önce gittiğim doktor bana hormonlarımdan dolayı tedavisiz hamile kalamayacağımı söylemişti. Biz yine de geri çekilme yöntemiyle korunmuştuk bir de. Umutsuz olmayın, inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi alırsınız :)

Amin inş.. Bu sabah kan verdim tekrar.. Doktorum tam olarak neye bakıcak bilmiyorum ama bakalım ne diyecek.. Hafta başı sonuçlarım çıkınca gidicem tekrar..

Herkese merhaba ben 16 kasımda adet oldum ama 3 gün gecikmeli oldum oondan önce bir iki damla lekelenme oldu kan testi yaptırdım negatif çıktı ama şimdi kasıklarımda ve belimde ara ara gelen sancı oluyor ve çok hafif bazen mide bulantım oluyor ama geçiyor idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı az da olsa belli oluyor 3 5 saat sonra kayboldu 2 gün sonra tekrar yaptım negatif çıktı ama kafam çok karıştı acaba hamile olabilir miyim bana yardımcı olur musunuz

Bendede pkos var tesadüfen gittiğimde öğrendim. Prolaktin yüksekliği çıktı. İki aydır bebek için çalışıyoruz ondan öncede bir iki ay denemiştik sonra strese giriyoruz diye vazgeçmiştim. Ve ben o sıralar pkos olduğunu bilmiyordu. Doktorum çocuğumun olması için tedavi gerekebileceğini söyledi. O gün çok ağladım. Şimdi senin mesajını görünce umut oldu bana. Rabbim evladına uzun ömürler versin

Amin, teşekkür ederim. Allah size de hayırlı zamanda hayırlı anne baba olmayı nasip eder inşallah. Gerçekten psikolojik. Ben 14 yaşımdan beri biliyorum polikistik overi. Gittiğim çoğu doktor da hep moral bozucu konuşmuştu. Ben de o yaşım bebek sahibi olacak yaş olmasa da çok üzüldüm, çok ağladım. Kardeş kaybettiğimden midir bilmem bebeklere çok düşkünüm. Bununla sınanırım diye çok korkuyordum. Rüyalarıma bile girerdi. Tedavisiz hamile kalamayacağımdan emindim, kendimi şartlamıştım. ‘Olsun’ diye inancım olmadığı için kafamda yer etmediğinden o rahatlıkla oldu belki de. Demek istediğim içinizi karartmayın, inşallah tedaviye gerek kalmadan olur ama tedavi gerekirse de genelde tedaviye cevap alınıyor. İyi akşamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…