M Mehtap55 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2022 33 7 1 23 9 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehtap55 #1 Regl oldum yaklaşık 5 gün önce bitti ama duygusal değişimlerim geçmedi hala duygusalım ve gaz problemim var test de yaptım negatif çıktı ama yine de içimde şüphe kalıyor lütfen yardımcı olabilir misiniz :)
Regl oldum yaklaşık 5 gün önce bitti ama duygusal değişimlerim geçmedi hala duygusalım ve gaz problemim var test de yaptım negatif çıktı ama yine de içimde şüphe kalıyor lütfen yardımcı olabilir misiniz :)
Melasel Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Haziran 2021 3.522 5.502 78 9 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehtap55 #2 Psikolojiktir. Hamile olsanız adet olmazsiniz. Olsanız bile yerleşme kanaması ise testin pozitif çıkması lazım.
Psikolojiktir. Hamile olsanız adet olmazsiniz. Olsanız bile yerleşme kanaması ise testin pozitif çıkması lazım.
Red Phoenix Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem. Pro Üye Anneler Kulübü 18 Mart 2011 9.230 31.746 748 9 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehtap55 #3 Regl olmuşsunuz, muhtemelen hamile değilsiniz. İnşallah en kısa sürede rabbim size evlat nasip etsin.
Regl olmuşsunuz, muhtemelen hamile değilsiniz. İnşallah en kısa sürede rabbim size evlat nasip etsin.
M Mehtap55 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2022 33 7 1 23 9 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehtap55 #4 AselKassandra .!.: Psikolojiktir. Hamile olsanız adet olmazsiniz. Olsanız bile yerleşme kanaması ise testin pozitif çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Yerleşme kanaması gibi değildi yoğun bi regl kanamasıydı
AselKassandra .!.: Psikolojiktir. Hamile olsanız adet olmazsiniz. Olsanız bile yerleşme kanaması ise testin pozitif çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Yerleşme kanaması gibi değildi yoğun bi regl kanamasıydı
M Mehtap55 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2022 33 7 1 23 9 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehtap55 #5 Brrk .!.: Regl olmuşsunuz, muhtemelen hamile değilsiniz. İnşallah en kısa sürede rabbim size evlat nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yorumlarınız için
Brrk .!.: Regl olmuşsunuz, muhtemelen hamile değilsiniz. İnşallah en kısa sürede rabbim size evlat nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yorumlarınız için