- 12 Ocak 2024
- 2
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi anneadayiiiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi ama en sağda yamuk bir çizgi var. Covid olduğumdaki testimden hatırlıyorum. Böyle bir çizgi çıkmıştı. Sonra test yanlış çıkmıştı. Tek çizgiydi ama covidmişim. Hastane testinde çıkmıştı. Bir daha yapsanız. Belki çizgi netleşir. Hatta yarın sabah ilk idrarla yapsanız daha sağlıklıhanımlar merhaba adetim 5 gün gecikti ve yumurtalıklarımda ağrı var.Bende emin olmak için test yaptırdım ama ikinci çizgiyi silik gördüm sanki
Sizde de böyle silik çıkan test oldu mu
Hayır 5 gün geçmiş zaten bence kan verin içiniz rahat etsinTeşekkürler.Peki adetim 5 gün geciktikten sonra kan testi yapmak erken mi olur
meraba sizce hamilemiyim degilmiyimVar gibi ama en sağda yamuk bir çizgi var. Covid olduğumdaki testimden hatırlıyorum. Böyle bir çizgi çıkmıştı. Sonra test yanlış çıkmıştı. Tek çizgiydi ama covidmişim. Hastane testinde çıkmıştı. Bir daha yapsanız. Belki çizgi netleşir. Hatta yarın sabah ilk idrarla yapsanız daha sağlıklı
meraba cevap verin lutfen testin icini actim boyle cikti dogrumu bumeraba sizce hamilemiyim degilmiyim
Bende 5 gün geciktiginde ikinci çizgi koyu renkli şekilde belli olmuştu. Bence birkaç gün daha bekleyin sonra kan verin.hanımlar merhaba adetim 5 gün gecikti ve yumurtalıklarımda ağrı var.Bende emin olmak için test yaptırdım ama ikinci çizgiyi silik gördüm sanki
Sizde de böyle silik çıkan test oldu mu
Bende 5 gün geciktiginde ikinci çizgi koyu renkli şekilde belli olmuştu. Bence birkaç gün daha bekleyin sonra kan verin.
yok daha 7 gun var olmamaSizin adetiniz gecikti mi?
En az 5 gün gecikirse test yapın bence çok erkenyok daha 7 gun var olmama
Kan verseniz daha sağlıklımeraba sizce hamilemiyim degilmiyim