S sevda2505 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2024 1 0 1 27 9 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sevda2505 #1 Herkese merhaba kızlar. Adetim 5 gün gecikti test yaptım ilk te tek çizgiydi ikincide hafif silik çıktı sizce hamile miyimdir? Eklentiler IMG_7206.webp 137,9 KB · Görüntüleme: 63
Herkese merhaba kızlar. Adetim 5 gün gecikti test yaptım ilk te tek çizgiydi ikincide hafif silik çıktı sizce hamile miyimdir?
tuva luna 🤍🖤 Kayıtlı Üye 3 Aralık 2023 635 307 23 9 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sevda2505 #2 sevda2505 .!.: Herkese merhaba kızlar. Adetim 5 gün gecikti test yaptım ilk te tek çizgiydi ikincide hafif silik çıktı sizce hamile miyimdir? Genişletmek için tıkla... 5 gün gecikmeyle baya net çıkması lazım ama Belki geç döllenme olabilir kan verip kesinleştirebilirsin , veya hergün test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsin hayırlısı olsun inşallah
sevda2505 .!.: Herkese merhaba kızlar. Adetim 5 gün gecikti test yaptım ilk te tek çizgiydi ikincide hafif silik çıktı sizce hamile miyimdir? Genişletmek için tıkla... 5 gün gecikmeyle baya net çıkması lazım ama Belki geç döllenme olabilir kan verip kesinleştirebilirsin , veya hergün test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsin hayırlısı olsun inşallah