yarın kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum gitmeli miyimOlsaydı testte çıkardı heralde ilaçlardan dolayı gecikmiştir dönem dönem olabiliyor
Bi kaç gün daha bekleyin yılbaşından sonra gidersiniz bence olursunuz bi kaç güneyarın kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum gitmeli miyim
sürekli kasık ağrım var bazen hafif bazen çok şiddetli göğüslerime bastırınca da acıyor ve baş ağrım varBi kaç gün daha bekleyin yılbaşından sonra gidersiniz bence olursunuz bi kaç güne
Hamilelik mi istiyorsunuzsürekli kasık ağrım var bazen hafif bazen çok şiddetli göğüslerime bastırınca da acıyor ve baş ağrım var
daha yeni evliyiz 8 ay oldu ve ikimizde çocuk düşünmüyoruzHamilelik mi istiyorsunuz
Korunmuşsunuz testte de çıkmamış büyük ihtimalle yoktur benim de 6 gün süren geçilmelerim olmuştudaha yeni evliyiz 8 ay oldu ve ikimizde çocuk düşünmüyoruz
yok korunmadık ama boşalmadı yaniKorunmuşsunuz testte de çıkmamış büyük ihtimalle yoktur benim de 6 gün süren geçilmelerim olmuştu
Bilmiyorum canım artık doktora git madem en iyisiyok korunmadık ama boşalmadı yani
az önce doktorumla konuştum dedi sabah erkenden gel idrarını hiç yapmadan sıkışık halde gel dediBilmiyorum canım artık doktora git madem en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?