Hamile miyim acil bakin lütfen!!

Adetim bir gün gecikti kaset testte 10 gün sonra çıkıyor o yüzden erken gebelik testi yaptım teşekkür ederim

Benim birebir bu şekilde olmuştu. Bu test markasının betaHcg hassasiyeti bence çok düşük ve iyi. Testten sonraki gün sonra değerim 30 çıkmıştı 3 günde bir kan vermiştim. Şimdi 15 haftalık hamileyim. Kendinize dikkat edin. Hayırlı olsun inşallah.

Çok teşekkür ederim inşallah ben de sizde kucağınıza alırız

Bende sabah yapacağım stresten uyuyamıyorum bi kere düşük yaptım korku endişe ümit hepsi karma karışık hayal kırıklığına ugramak istemiyorum tekrardan. Hepimiz hamile olalim ya
Galiba kan testi de adet gecikmesinden sonra net çıkıyormuş sizin adet gecikti mii

Merhaba çatlatma iğnesi vs kullanmadıysanız kesinlikle gebesiniz çizgi çok net görünüyor hayırlı olsun 2 günde bir kan vererek artışı takip edersiniz

Ben de bugün çatlatma iğnesi oldum �ğneden sonra nasıl davranmalıyız genelde bunu bilen var mı yani ilk defa yaptım ve bilgim yok yardımcı olur musunuz �ğneden sonra dinlenmeli miyiz yani iş yapmamalı mıyız henüz hiçbir şekilde hareket etmedim yani sürekli dinlenmeli miyiz yoksa hareket etmeli miyiz çatlatmadan sonra ne oluyor genelde bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…