• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acil destek?

bordokedi30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2025
11
2
1
Döngüm 28-30 gün
En son 16 kasımda regl oldum 4-5 gün sürdü sıradaki Reglim 6 gün sonra gösteriyor
Takvimim şu şekilde
22 Kasım ilişki var+

24 Kasım ilişki var+

26 Kasım ilişki var+

28 Kasım ilişki yok ovülasyon tek çizgi

29 Kasım İlişki var+ ovülasyon çok az silik çizgi

30 Kasım ilişki var+ ovülasyon biraz daha belirgin

1 Aralık İlişki var + Ovülasyon çift çizgi

2 Aralık ilişki yok Ovülasyon belirgin çift çizgi ilişki yok

3 Aralık İlişki var + Ovülasyon çift çizgi ikinci çizgi birazcık silik çıktı

Bugün 8 Aralık burnumda aralıksız saçma bir kaşıntı var burun deliklerimin civarı çok kaşınıyor
Gergin hissediyorum duygusal hissediyorum regl yaklaştı bu kaynaklıda olabilir. Cinsel isteğim var ama eşime tahammülüm saçma şekilde yok ve ilişkiye girmek de istemiyorum tuhaf şekilde.
Göğüs hassasiyetim var ama regl sebepli de olabilir.
Sizce hamile miyim çok istiyoruz ya. Ne zaman test yapayım regle 6 gün var

Döngüm 28-30 gün
En son 16 kasımda regl oldum 4-5 gün sürdü sıradaki Reglim 6 gün sonra gösteriyor
Takvimim şu şekilde
22 Kasım ilişki var+

24 Kasım ilişki var+

26 Kasım ilişki var+

Bugün 8 Aralık burnumda aralıksız saçma bir kaşıntı var burun deliklerimin civarı çok kaşınıyor
Gergin hissediyorum duygusal hissediyorum regl yaklaştı bu kaynaklıda olabilir. Cinsel isteğim var ama eşime tahammülüm saçma şekilde yok ve ilişkiye girmek de istemiyorum tuhaf şekilde.
Gerçekten anlatiklariniz belirtimi sanıyorsunuz ya üzmek istemem ama bunalr belirti değil ha hamile olabilirsiniz inşallah da hamilesiniz ama ben ne ne belirti yaşadım test yaptım yalancı pozitif gördüm kan vermeye kadar gittim ama yok belirti değilde bir idrar testi tutun belki çıkar 😊

Gerçekten anlatiklariniz belirtimi sanıyorsunuz ya üzmek istemem ama bunalr belirti değil ha hamile olabilirsiniz inşallah da hamilesiniz ama ben ne ne belirti yaşadım test yaptım yalancı pozitif gördüm kan vermeye kadar gittim ama yok belirti değilde bir idrar testi tutun belki çıkar 😊
Belirti sanmıyorum zaten regl belirtisi olabilir diye de yazmışım sayfa telaşlanan heyecanlanan insanlarla dolu hiç cevap yazmasanız da olurdu üzmek isteyip istemeyene kadar

Döngüm 28-30 gün
Takvimim şu şekilde
22 Kasım ilişki var+

24 Kasım ilişki var+

26 Kasım ilişki var+

Kesinlikle bekleyebiliyorsanız regli gününüzü bekleyin , döngüleriniz düzenliyse zaten pozitifse sonuç verir direk. Şu an yapsanız yalancı pozitifler ya da varsa bile negatif çıkma durumu olabilir boşuna o strese girmeyin.
Belirtileri gelince hepsi maalesef regli belirtisiyle bir. Şu kesinlikle hamilelik belirtisidir denebilecek bi şey yok bence genel olarak. O yüzden bilmiyorum ne zamandır deniyorsunuz ama strese girmeden ve beklentiye de girmeden regli gününüzü bekleyin bence

Back
X