Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gölge var gibi geldi bana. Birkaç gün bekleyip ilk idrarla testi tekrarlayın. Ya da koyulaşana kadar her gün yapın. Hayırlısı olsun
Işıkta daha net görünüyor ama pembe silik çizgi değil açık renkte şuan ve çok beklemeden çizgi çıkınca çok ümitlendim sürekli test yapmıştım daha önce ve negatif sonucu aldım ve yine negatif sonuç almaktan korkuyorum. Bu arada dediğiniz gibi yapacağım çok teşekkür ederimGölge var gibi geldi bana. Birkaç gün bekleyip ilk idrarla testi tekrarlayın. Ya da koyulaşana kadar her gün yapın. Hayırlısı olsun
Şimdi yine 2 tane test yaptım ilk idrarla ve aynı sonucu verdi ikinci çizgi çok silik çıktı inşallah bende sizin gibi hamileyimdir bugün gidip kan testi versem çıkar mı?Henüz çok Yeni olduğu içinde böyle çıkıyor benim ilk kızımda yaptığımda böyleydi çok hafif bulanikti meğer 4 haftalıkmisim
Sizin testin fotoğrafı var mı acabaHenüz çok Yeni olduğu içinde böyle çıkıyor benim ilk kızımda yaptığımda böyleydi çok hafif bulanikti meğer 4 haftalıkmisim
Yarın gidip kan testi vereceğim sağlık ocağımdan inşallah pozitif çıkarMaalesef yok cnm 8 yıl oldu çünkü üstünden geceli ilk gebeliğimde öyle çıkmıştı dediğim gibi çok yeni olduğunda silik çizgi çıkması normal yinede en iyisi kan verin
Hade bakalım inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum benYarın gidip kan testi vereceğim sağlık ocağımdan inşallah pozitif çıkarRabbim isteyen herkese nasip etsin. Dediğim gibi çok silik ışıkta gözle görülüyor ve pembe renk değil böyle gölge gibi beyaz gibi kuruma çizgisi olması imkansız bana göre çünkü hemen gösterdi testte silik çizgiyi.
İnşallah olumlu haberlerle gelirimHade bakalım inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum ben![]()
Merhaba bugün kan tahlili verdim maalesef 1.20 çıktı yani negatif dedi doktorHade bakalım inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum ben![]()
Üzülmeyin hakkınızda hayırlısı neyse öyle olur inşallahMerhaba bugün kan tahlili verdim maalesef 1.20 çıktı yani negatif dedi doktor![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederimÜzülmeyin hakkınızda hayırlısı neyse öyle olur inşallah