Hamile miyim acil

Merhaba ben en son 17 sinde bir birliktelik yaşadım ama hiç boşalma durumu olmadı. 11 inde bir ilişki daha yaşadım boşalma durumu olmadı ama ella ertesi gün hapı aldım. Bugün en son ilişkimden 9 gün sonra kan tahlili ve erken gebelik testi yaptım ikiside negatif. Değişme durumu var mı bu arada ertesi gün hapı kulladığım için bir miktar kan geldi ayın 23 ünde normal mi. Kan tahlilimde sonuç 0,1 di
Boşalma yoksa nasıl hamıle olabilirsiniz. Birazcık beyninizi kullanabilirsiniz bence, deneyin, faydasını görürsünüz..

Bir eczacı olsrak ella gibi ciddi bir ilacı bu denli bilinçsiz kullanmanın şimdi olmasından korltuğunuz şeyin ileride olmama ihtimalini artrırıyorsunuz. Ella ertesi gün hapı korunmasız! Yani kaza sonucu riskli günlerde içeri boşalma olduğu zaman ve EN ÖNEMLİSİ yılda en fazla 3 defa alınabilecek bu hapı (3 defadan fazlası kalıcı kısırlık ve hormonları çürütür.) boşalma olmadığı halde korunmasız gördüğünüz ilişki sonrası alarak düzeninizi bilinçsiz cinsel ilişkiyle pişman olacağınız şekilde bozuyorsunuz. Ella bir düşük hapıdır. Tekrarlanmanalı. Bilginiz yoksa ekleyim partneriniz korunsun korunmuyorsa siz korunun. Doğum kontrol hapı kullanın fakat o bile kolay kolay tavsiye edilmez. Ellaya göre de daha güvenlidir. İyi araştırın lütfen bi işe kalkışırken. Geleceğinizi mahvetmeyin. Sağlıklı günler.

Back