hamile miyim acill bakin nolur

salaa

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2022
14
0
6
23
sevgilimle dün bir ilişki yaşadık içime boşalma olmadı ama zevk suyundan korkuyorum ilişkiden 25 saat sonra ertes72 kullandım tam içime girip girmediğini bilmiyoruz çok endişeliyim lütfen cevap verin

hamile değilsindir gibi ama yine de ne desek boş .

sevgilimle dün bir ilişki yaşadık içime boşalma olmadı ama zevk suyundan korkuyorum ilişkiden 25 saat sonra ertes72 kullandım tam içime girip girmediğini bilmiyoruz çok endişeliyim lütfen cevap verin
Hamile kalmak bu kadar kolay olsa keşke

Bu arda hem korkup hemde tehlikeli şeyler niye yapıyosunuz ki...

Minareyi çalan kılıfını hazırlar demişler,daha 19 yaşında ne bu acele ne bu merak!!sonra evlenmeye yakında fellik fellik kızlık zarı diktirmek için Dr arıyorsunuz.madem korkuyorsunuz gebe kalmaktan neden boyunuzdan büyük şeylere kalkisiyorsunuz evlenin ne yapıyorsanız yapın,ha bu yolu tercih ediyorsanız da ilişkiye girmeyi biliyor iseniz korunmayı da bilin bir zahmet,gebe kaldiysaniz da korkmayın nasıl ki bu işi yapma cesaretiniz var ise göğsünüzü gere gere hamile kaldım sevgilimden deyin

Altına imza atmalık bir yorum gerçekten

Altına imza atmalık bir yorum gerçekten
inanın bir daha sorsanız asla yapmam zaten o an ben istemiyordum sevgilim çok ısrarcı oldu çok üzgünüm asla böyle bir şey yaşamak istemezdim biliyorum bu bir bahane değil ama yorumunuzu saygı durayım ilginiz için teşekkür ederim

Bu kadar kaba olmanıza gerek yoktu yaptığımızın yanlış olduğunu bizde biliyorum ve bir daha asla olmayacak sekilde kapattık konuyu şuan merak ettiğim ve korktuğum için soruyorum üzgünüm sizide rahatsiz ettiysem kızdırmak istemezdim ama bu durumu suan değiştiremem fikrini belirtmeniz daha iyi olurdu benim için tekrar tesekkür ederim

Başkası istiyor diye keske kendinden ödün vermeseydin canım, inan bunu isteyen kişi zaten ciddi biri değildir. Her şeyin yeri zamanı var hayatta başarılar sana

erkekler zaten bu konuda her zaman ısrarcı olur ama sen kendini düşüneceksin hemen teslim olmak inanmak nedir ya ne cesaret!! kendinizi bu kadar kullandirtmayin ya daha çok küçüksün,idealin olmalı üniversite hayalin olmalıyken sen başka heveslere dalmışsin,kusura bakma ama şimdiki nesil seç, sevişme derdinde biz sizin yaşınızda hangi bölümü hangi üniversiteyi okusak hayatımıza nasıl yön versek bunları düşünürdük,aklınızı basiniza alın biraz

üniversite olarak yüksek bir yere tercih yaptım alanım pdr bende üniversitemi okumak çok istiyorum üzerime böyle güzel düşünmeniz beni çok mutlu etti ama bu bi hata ve geri alamıyorum inanın almak çok isterdim zaten dersimi aldım biradaha asla yapmayacağım tesekkür ederim ilginize

Yine isteyecek. Aha da buraya yazıyorum..
Olan size oluyor yavrum,hamile miyim diye psikolojinizi bozuyorsunjz yazık değil mi size?
gerçekten ilginiz için çok teşekkür ederim bir daha asla yapmam şuan zaten çok stresliyim hamile miyim diye sürekli düşünüp korkuyorum bir daha asla ama asla yapmayacağım tesekkür ederim ilginiz için

Başkası istiyor diye keske kendinden ödün vermeseydin canım, inan bunu isteyen kişi zaten ciddi biri değildir. Her şeyin yeri zamanı var hayatta başarılar sana
tesekkür ederim şuan pdr okuyorum ama korkum da var birdaha asla yapmacağım bundan emin olabilirsiniz evet dersimi aldım hâlâ çok korkuyorum ve içim hiç rahat değil güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Daha 1 gün olmuş
13 gün daha beklemek gerek
1 günde yoldadır daha spermler

Buna denebilecek hiçbi şey yok ne diyelim hamile değilsin desek erken hamilesin desek nerden bilelim en iyisi beklemek ama böyle hamile kalınmaz adam üflese hamileyim sanıyosunuz

gerçekten ilginiz için çok teşekkür ederim bir daha asla yapmam şuan zaten çok stresliyim hamile miyim diye sürekli düşünüp korkuyorum bir daha asla ama asla yapmayacağım tesekkür ederim ilginiz için
Hamile kalmak o kadar kolay değil korkma.Çok gençsin yapma bunu kendine.. Resmen zorlamış seni adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…