E evlimutlu21 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 507 Emoji Skoru 197 Puanlar 53 Yaş 42 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif G #41 Elif G .!.: Beta HCG 2372 çıktı Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun
E Elif G Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 22 Emoji Skoru 16 Puanlar 88 Yaş 33 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif G #42 KirazHanim .!.: betaya göre baya silik çıkmış çizgi, doktora muayene oldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet ultrason ile baktı haftaya tekrar gideceğim sanırım daha çok küçük
KirazHanim .!.: betaya göre baya silik çıkmış çizgi, doktora muayene oldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet ultrason ile baktı haftaya tekrar gideceğim sanırım daha çok küçük
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 2.884 Emoji Skoru 749 Puanlar 43 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif G #43 caneflin .!.: Fotoda tam belli olmuyor ama ikinci çizgi bembeyaz kalın Genişletmek için tıkla... Bende gördüm yarın sabah ilk idrarla tekrarla bakalım canım koyulasma var mi
caneflin .!.: Fotoda tam belli olmuyor ama ikinci çizgi bembeyaz kalın Genişletmek için tıkla... Bende gördüm yarın sabah ilk idrarla tekrarla bakalım canım koyulasma var mi
D durunazzz Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 176 Emoji Skoru 51 Puanlar 13 Yaş 24 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif G #44 caneflin .!.: Fotoda tam belli olmuyor ama ikinci çizgi bembeyaz kalın Genişletmek için tıkla... Bencede sabah bidaha ilk idrarınla yap tekrardan gözüküyo
caneflin .!.: Fotoda tam belli olmuyor ama ikinci çizgi bembeyaz kalın Genişletmek için tıkla... Bencede sabah bidaha ilk idrarınla yap tekrardan gözüküyo
C caneflin Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 71 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 28 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif G #45 yagmurpapatya .!.: Bende gördüm yarın sabah ilk idrarla tekrarla bakalım canım koyulasma var mi Genişletmek için tıkla... Tmm inşallah vardır haber vericem
yagmurpapatya .!.: Bende gördüm yarın sabah ilk idrarla tekrarla bakalım canım koyulasma var mi Genişletmek için tıkla... Tmm inşallah vardır haber vericem
C caneflin Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 71 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 28 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif G #46 durunazzz .!.: Bencede sabah bidaha ilk idrarınla yap tekrardan gözüküyo Genişletmek için tıkla... Yarın yapım ozamn
durunazzz .!.: Bencede sabah bidaha ilk idrarınla yap tekrardan gözüküyo Genişletmek için tıkla... Yarın yapım ozamn
D durunazzz Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 176 Emoji Skoru 51 Puanlar 13 Yaş 24 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif G #47 caneflin .!.: Yarın yapım ozamn Genişletmek için tıkla... Aynen yarın sabahtan bidaha yap
C caneflin Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 71 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 28 3 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif G #48 Kızlar sabah test yaptım negatif çıktı maalesef