Hamile miyim, adet gecikmesi

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Merhaba 2 Nisanda şüpheli ilişki yaşadım, içime boşalma olup olmadığını bilmiyorum normalde dün adet olmam gerekiyordu ancak olmadım miratech erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetimden 1 gün önce de erken gebelik testi yaptım yine negatif çıktı, her Regl öncesi vajinal kuruluk oluyor şu anda onu yaşıyorum ama reglim gelmiyor nedeni ne olabilir sizce

Biraz daha bekleyip testi tekrarlayin. Stres yapmayin, bitki çayı içmeyin.

Evet geri çekilme oldu
Umarim negatif cikar. Bir daha kondom kullanmayan bir adamla birlikte olmayin derim. Baştan sorumluluk almayan olası bir gebelikte hiç sorumluluk almaz. Hepsi bir yana rahim ağzı kanserine sebep olan virüsler ve aids riski var.

Merhaba 2 Nisanda şüpheli ilişki yaşadım, içime boşalma olup olmadığını bilmiyorum normalde dün adet olmam gerekiyordu ancak olmadım miratech erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetimden 1 gün önce de erken gebelik testi yaptım yine negatif çıktı, her Regl öncesi vajinal kuruluk oluyor şu anda onu yaşıyorum ama reglim gelmiyor nedeni ne olabilir sizce
Tam 14gün geçmiş ilişkiden olsaydı çıkardı her türlü hele ki erken gebelik testlerinde. Bence sakince adetinizi bekleyin belliki stres yapmışsınız gecikmiş

Sonuç ne

Back
X