Hamile miyim arkadaslar lutfen yardim

winepower

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
10
2
1
29
Nisanlimla 12 gun once iliskiye girdik gun icinde 4 kez birlikte olduk ilk girislerde kondom kullanmadi bosalmaya yakin kullandi ama hemen once de sayilmazdi, ice bosalma olmadi ama zevk suyu olayindan endiseleniyorum, adetimin bitisinin 3.gunundeydim. Hamile kalma olasiligim var mi sizce cok endiseleniyorum?

Icine girme olmus o yuzden deilsndir diyemicem. Olabilirde belli olmaz ama sorun olacagini sanmiyorum zaten evlenceksiniz islemler dahada hizlanmis olur. Hayirlisi olsun.

Icine girme olmus o yuzden deilsndir diyemicem. Olabilirde belli olmaz ama sorun olacagini sanmiyorum zaten evlenceksiniz islemler dahada hizlanmis olur. Hayirlisi olsun.
Nisanlim hala universitede bitirmesine 1 yil kaldi o yuzden mezun olmadan cocuk dusunemeyiz bu iliskilerin hepsinin arasindan minimum yarim saat gecti ama cok panik oluyorum

Adetimin bitisinin 3ncu gunundeyim demissin yani iliskiden sonra adet olmussun işte ne hamilesi

Himmm ..erken yumurtladiysan hamile kalma olasılıgın var tabi ..
Hemen sonrasinda risk daha az diyorlar, bir de direk bosalma olmadi ya hani zevk suyu etkili midir o kadar yani knun oldugundan bile supheliyim kesin oldu diye bir sey de yok tabii...

Hemen sonrasinda risk daha az diyorlar, bir de direk bosalma olmadi ya hani zevk suyu etkili midir o kadar yani knun oldugundan bile supheliyim kesin oldu diye bir sey de yok tabii...
Aslinda bu kadar kolay degil hamile kalmak...ama sen tam olarak ne oldugunu bilmiyosun ..boşalmadıgına eminsen bişi olmaz korkma ..biz amudada kalsak olmuyodu mesela ama bazıları üstüne ceket atsan hamile kaliyo diyolar ya olabiliyor ..korkuyasan bidaha temkinli ol ne diyek

Bosalmadigina eminim insallah dediginiz gibi olur tecrubem olmadigi icin bi cahillik yaptim bugun emin olmak icin kan testi yaptiracagim umarim bir sey cikmaz tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…