hamile miyim arkadaşlar?

sansiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
50
2
98
Yalova
merahaba aranıza yeni katıldım bana bı yorum yaparsanız sevinirim son adet tarihim 16 avustos adetime yani adetime 2 gun kaldı bundan 1 hafta once ilk olarak 2 damla kahve rengi akıntı geldi ardından 1 gun sonra pembemsi bi akıntı ama aynı gun sankı adet olcakmısım gımı bel ve kasıkta agrılar oldu ve sonrada kasıkta batmalar ara ara devam etti sureklı idrara cıkıyorum goguslerimde batmalar var ve damarlar belirginlesti ama oyla sancı falan yok bugun idar testi yaptım fakat negatif cıktı bu arada atesimin olcusu 37.00 ve 37.02 arasında gıdıp geliyo hamıle olabilirmiyım kızlar sizce he bu arada bide hep adet oncesi kuruluk olurdu 2 gundur beyazımsı yumurta akı kıvamında akıntım var

testi erken yapmışsın canım. idrar testleri adetini geçince belli olur. ateşini hep kontrol et. adet olucağın gün düşüşe geçer. kanamanın gelmesi yerleşme kanaması olabilir. İnşallah hamilesindir canım.

Hakkında hayırlısı,Allah gönlüne göre sağlıklı bir bebek versin inşallah. Bu arada kan testi en garantilisi..

evet canım oylede ben hic umutlu değilim olmasını cok istiyorum bide ben yurt dındayım eger hamile kalırsam esim gelcek o vesileylede ve ikimizde cok istiyoruz olursa ona supriz olcak cnm sence bu elirti bibimi ben gene atesimi olctum hep 37.2 cıkıyo

merahaba aranıza yeni katıldım bana bı yorum yaparsanız sevinirim son adet tarihim 16 avustos adetime yani adetime 2 gun kaldı bundan 1 hafta once ilk olarak 2 damla kahve rengi akıntı geldi ardından 1 gun sonra pembemsi bi akıntı ama aynı gun sankı adet olcakmısım gımı bel ve kasıkta agrılar oldu ve sonrada kasıkta batmalar ara ara devam etti sureklı idrara cıkıyorum goguslerimde batmalar var ve damarlar belirginlesti ama oyla sancı falan yok bugun idar testi yaptım fakat negatif cıktı bu arada atesimin olcusu 37.00 ve 37.02 arasında gıdıp geliyo hamıle olabilirmiyım kızlar sizce he bu arada bide hep adet oncesi kuruluk olurdu 2 gundur beyazımsı yumurta akı kıvamında akıntım var

merhaba senin yaşadıgın durumu aynısını bende yaşadım testi erken yapmıssın ama bence hamilesin sabah kalktıgın zaman agzında tuaf bi tat oluyomupekiiii canım

merhaba senin yaşadıgın durumu aynısını bende yaşadım testi erken yapmıssın ama bence hamilesin sabah kalktıgın zaman agzında tuaf bi tat oluyomupekiiii canım

hic dikkatimi cekmedi cnm nasıl bi acımsı tat sigarada içiyorum onun zaten acılıgıda var bi bilsem hamile oldugumu cnm sniyesinde brakcam

Ben hamile kaldığımda aynı şekilde göğüs ağrıları ve akıntı olmuştu hormonlar anında değişiyo şaşırtıcı bişey,bence belirti..

yarın gidip kan testi yaptır bekleme hamile gibisin bendede öle kanama olmuştu ama bilmiodum yerleşme kanamasıymış inşallahh hayırlısı olurr

yarın gidip kan testi yaptır bekleme hamile gibisin bendede öle kanama olmuştu ama bilmiodum yerleşme kanamasıymış inşallahh hayırlısı olurr

agzından bal akıyo işallah dediğin gibidir yarında beklicem uzulmek istemiyorum gelmezse hemen ertesi gun test yaptırcam cnm sagol

Arkadaşımda kabızlık olmuştu bende olmadı canım,herkezde değişebiliyo.Ama sana bişey diyeyimmi ne hissediyorsan o çıkıyor..

yarın sabah kalktıgımda dikkat etcem cnm ama dusunce olabilir cunku agzıma boyle hep bişey atma istegi duyuyorum tat versindiye gun içinde falan

sen yüzde yüz hamilesin bence inan aynı ya yaşadıgımız şeyler adetim 10 gün geçmişti hamile oldugumu ögrendigim zaman çünkü o ara düzensiz oluyordum sonra aaaaaa bi baktım hamileyimmmmmmmmm çoook güzel bi duyguydu o an benim için:79:

Back
X