hamile miyim arkadaşlar?

iyim ya bende hastalandım bugün erken oldum yaa
:18:

yok canım gııtmedim bekliyorum daha 15 ine kadar beklicem gelmese gidicem burda zaten oyle kafana gore gidip tahlil yaptıramıyosun randevu alamıyosn anca 3 gun soraya falan veriyolar cnm hamile kalırsamda turkiyeye gelcem kontrol için cunku 5 aya kadar ultrasyon yasak burda sende 2 defa girme hakkın var.sen gene gebelik dusunuyomusn cnm

yok canım yaa allah s-olmayana isteyene versin her ay düzenli olarak 17 oluyordum o yüzden dedim erken olunca şaşırdım sadece:52:

slm cnm nasilsin,canimm sonunda hamileyim bu seferde korkuyorum daha dr a gitmedim adet gunum gecti adet gunumde belirtilerim vardi kasiklarim agriyodu goguslerim sisti cok yorgun hisediyodum kendimi ve cok uyudum imdi gectikten sonra ise adetgunlerim ne kasik agrim kaldi ne gosumde sislik delircem burda drbaya bekletiyo korkuyorum belirtim yok bebegeme bisey olmus olabilirmi.acikcasi kizmda da bende hic bi belirti olmadi ama genede korkuyorum arkadasim ne dusunuyosun:43:

saol canım iyigeceler sana

slm cnm nasilsin,canimm sonunda hamileyim bu seferde korkuyorum daha dr a gitmedim adet gunum gecti adet gunumde belirtilerim vardi kasiklarim agriyodu goguslerim sisti cok yorgun hisediyodum kendimi ve cok uyudum imdi gectikten sonra ise adetgunlerim ne kasik agrim kaldi ne gosumde sislik delircem burda drbaya bekletiyo korkuyorum belirtim yok bebegeme bisey olmus olabilirmi.acikcasi kizmda da bende hic bi belirti olmadi ama genede korkuyorum arkadasim ne dusunuyosun:43:

Back
X