Hamile miyim? Ay lütfen yardım edin

bordokedi30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2025
8
0
1
En son 20 ekimde regl oldum sağlık açısından sorunumuz yok 30 yaşındayım aylardır hep bir aksilikle pik yumurtlamayı kaçırıyorum bir türlü nasip olmuyor bu ay tablom şu şekilde
3 Kasım ilişki ovülasyon testi siliğe yakın çizgi
4 Kasım ilişki ovülasyon silik çizgi
6 Kasım ilişki tek çizgi

İki gündür psikolojik mi bilmem regl olacakmışım gibi ama olamıyorum hissi var göğüslerimde hafif ağrı var ama bu reglye yaklaştım diye de olabilir
Sarı akıntım vardı bugün beyaz krem gibi
Genel olarak alt karnımda regl olmadan bir önceki günkü huzursuzluk var sancı başlayacak da başlayamıyor gibi.
Pembe ya da kahve kanama bulgusu görmedim.
Test için çok erken biliyorum zaten negatif görmekten de yıldım yol gösterin erken dönem belirtiler neler oluyor

Test yapsanız bile hep beklemek zorunda kalacaksınız
bir süre daha telaşsız bir şekilde beklemeyi deneyin bence

Hamilelik belirtileri herkeste farklı olabilir ama genel olarak regl belirtileri ile birebir aynı ben yüzlerce test yapardım bana söylerlerdi inanmazdım. Ama yardımcı olacak ise
Gaz uyku hali giderek artan adet olacakmış gibi his aşırı su icme ve el ayak yanmasi benim belirtilerimdi. Adetim gecikmesine rağmen kan da çıkmadı. Düşmüştüm hatta röntgen sokmak istediler doktora istemediğimi söyledim oda bebek yok dedi . Defalarca hastaneye kan vermeye gittim evde test yaptım 3 gün arka arkaya kan verdim ve 00.1 olan şey birden 45 olmuştu. Erken döllenme geç döllenme durumları da var tabi.. heyecan stres yapmayın demiyorum çünkü imkanı yok. İnsan heyecanlanıyor. Bende adete 9 gün kala pembee kahve arası zar zor belli olan bir akıntı olmuştu. Bir daha da olmadı. Normalin dışında Bi akıntı olduğu için suphelenmistim . Regliniz gecikmeden test yapmanızı önermem. En azından bir kaç gün bekleyin. Hamilelik de olan göğüs ağrısı göğüs ucu daha çok ve giderek artar adet dönemine yakin ve çoğalarak ilerler adet olmazsanız ve hamileyseniz. Her şey gönlünüzce olsun

Gebelik belirtisi diye Bişey yok canım adetle aynı ikiside o yüzden oluruna bırak:) benim bata yakın pozitif aldığım dönemlerde ateş basması yaşıyordum sadece adet belirtisi dışında ve bazı adet dönemlerinde yaşadığım yopun bir bel ağrısı yaşadım kaskatı kesiliyordu belim yoğun adet olacağım zaman o ağrı oluyordu mesela çok benzer belirtiler akıntıyada takılma her renk gelebiliyor 5 kez tüp bebek tedavisi oldum 2 si negatif ondada aynı belirtileri yaşadım diğer 3ü pozitif üçündede aynı belirtiler oldu. İlki düşük oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…