Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim bakar mısınız lütfen 🥺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dreampregnantsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
141
77
28
27
Merhaba arkadaşlar bu ilk ay denememiz adetimin 2. Gün gecikmesi. Test yaptım c çizgisine yakın hayalet bir çizgi görüyorum düne kadar negatifti gerçi onları ışığa tutmamıştım. Yardımc olur musunuz lütfen sizce pozitif mi test mi bozuk
95B96F11-D335-485A-ADC1-5EFA605E112D.webp

Eklentiler

• 5B17BD45-0598-4B5F-9512-AB702C1A72A5.webp
    5B17BD45-0598-4B5F-9512-AB702C1A72A5.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 196
  • 09DB0DAE-E777-4118-987B-CE2A7E71C2E0.webp
    09DB0DAE-E777-4118-987B-CE2A7E71C2E0.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 202
Adetin gecikmesi ile daha belli olmasi gerek pek görünmüyor gibi dilersen 2 gün sonra tekrarla rengi iyice belli oluyorsa geç döllenme olabilir

Açıkçası belli olmuyor pek belli olmuyor canım. İlk ay olduğu için çok heyecanlı sın muhtemelen 🙂 biraz sakin olmaya çalış canım adetini bekle gecikirsen kan verirsin ☺️

Açıkçası belli olmuyor pek belli olmuyor canım. İlk ay olduğu için çok heyecanlı sın muhtemelen 🙂 biraz sakin olmaya çalış canım adetini bekle gecikirsen kan verirsin ☺️
Adetim 2 gün gecikti ya aslında 🥺 gerçekten daha çok başındasın falan diye düşünülebilir ama çok stresliyim🥺

Adetim 2 gün gecikti ya aslında 🥺 gerçekten daha çok başındasın falan diye düşünülebilir ama çok stresliyim🥺
Çok iyi anlıyorum seni canım. İlk denediğimiz Ay bende öyleydim. Ama unutmaki stres hamile değilsen döngünü bozuyor, hamileysen bebeği olumsuz etkiliyor. İnan ki burada çok okuyoruz ne zaman akışına bıraksa insan o zaman hamile kalıyor

Çok iyi anlıyorum seni canım. İlk denediğimiz Ay bende öyleydim. Ama unutmaki stres hamile değilsen döngünü bozuyor, hamileysen bebeği olumsuz etkiliyor. İnan ki burada çok okuyoruz ne zaman akışına bıraksa insan o zaman hamile kalıyor
Umarım bir an önce hayırlı haberleri alır isteyen herkes ya gerçekten çok zor bi süreçmiş🥲 size de çok teşekkür ederim

Ya elimdeki son testi de bugün yaptım maalesef şuan en yakın eczane hastanenin yanı🥲 oraya kadar gidersem kan vermeden gelemem diye istemiyorum gitmek çok umutsuzum🥲
ne diyim bilemedim ki sonuç olur da negatif çıkar üzülürsün diye gitme dedim testte çizgi göremedm çünkü ama sen bilirsin adet gecikmesinin çok nedeni olabilir. Ben 20 li paket test almıştm 2 hamilelik geçirdim düşük oldu ama hala bitmedi :d

Ya elimdeki son testi de bugün yaptım maalesef şuan en yakın eczane hastanenin yanı🥲 oraya kadar gidersem kan vermeden gelemem diye istemiyorum gitmek çok umutsuzum🥲
Bence test bozuk ikinci çizgi bu kadar birbirine yakın olamaz sen yarın sabah ilk idrarla testi yenile

Merhaba arkadaşlar bu ilk ay denememiz adetimin 2. Gün gecikmesi. Test yaptım c çizgisine yakın hayalet bir çizgi görüyorum düne kadar negatifti gerçi onları ışığa tutmamıştım. Yardımc olur musunuz lütfen sizce pozitif mi test mi bozukEki Görüntüle 2972852
Sanki 2.inci çizgi pek belli deil 🤔

Back
X