Hamile miyim bakar mısınız lütfen

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
Testi yaptığım andan itibaren diğer çizgi sürekli yer değiştirdi gitti gitti geldi bir an heyecanlandım acaba varmı diye bilmiyorum ki başına gelen varmı adetim 1gün geçti hiçbir belirtim yok kasım ağrımdan başka
7D54FDF4-549B-4664-9538-EEA5E6BAB2B4.webp

Sanırım bebetime marka ve benim başıma sürekli gelmiştir.. aksi gibi etrafimdaki tüm eczanelerde bebetime satıyor ama dediğin gibi sürekli çizgi akiyor ve yer değiştiriyor sonucu göstermesi çok uzun sürüyor..çizgi oynadıkça heyecanlanıp pozitif kalıcak mi diye başında bekleyip duruyordum

Testi yaptığım andan itibaren diğer çizgi sürekli yer değiştirdi gitti gitti geldi bir an heyecanlandım acaba varmı diye bilmiyorum ki başına gelen varmı adetim 1gün geçti hiçbir belirtim yok kasım ağrımdan başkaEki Görüntüle 2733316 sağlıklı bi sonuç için yeniden test alın bence.... test bozuk inşallah beklediğiniz sonucu alırsınız 🙏🏻

Sanırım bebetime marka ve benim başıma sürekli gelmiştir.. aksi gibi etrafimdaki tüm eczanelerde bebetime satıyor ama dediğin gibi sürekli çizgi akiyor ve yer değiştiriyor sonucu göstermesi çok uzun sürüyor..çizgi oynadıkça heyecanlanıp pozitif kalıcak mi diye başında bekleyip duruyordum
Aynen ya iki çizgi olunca nasıl heyecanlandım varya

Back
X