- 5 Şubat 2021
- 58
- 15
- 18
- 30
- Konu Sahibi mother father
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bununla gebelik öğrenilmez yani var diyemeyizEki Görüntüle 2892154 ovulasyon testi hanımlar bu gebelik testi olmasigi icin bununla yaptim
Normalde yumurtlama takibimi yapiyorum ama reglim bugun ve olmadim ovulasyon testi denemek istedim idrari koyar koymaz koyu oldu t cizgisi malesef suan gebelik testim yok bu sekilde olup hamile kalanlar vardir diye bi umut acikcasiBununla gebelik öğrenilmez yani var diyemeyiz
Öğrenenler var umarım sizde onlardan birisi olursunuz :)Normalde yumurtlama takibimi yapiyorum ama reglim bugun ve olmadim ovulasyon testi denemek istedim idrari koyar koymaz koyu oldu t cizgisi malesef suan gebelik testim yok bu sekilde olup hamile kalanlar vardir diye bi umut acikcasi
Inşallah sagolun :)Öğrenenler var umarım sizde onlardan birisi olursunuz :)
Ne güzel insallah kucağınıza da alirsiniz saglicakla :) kan vericem en kisa zamanda insallah gebe isem yazarim muhakkak cok sağolun :)bence ihtimal var. ben gebeyim Ve birkaç gün önce öğrenilir Mi diye denemek için ovulasyon testi yaptım, sonuç: Eki Görüntüle 2892194
Amin amin inşallahNe güzel insallah kucağınıza da alirsiniz saglicakla :) kan vericem en kisa zamanda insallah gebe isem yazarim muhakkak cok sağolun :)
Amin amin amin inşallahAmin amin inşallahİnşallah siz de hamilesinizdir
![]()
Pazartesi insallah kan vericem insallah bem de hamileyimdirEvet bende ovulasyon testiyle hamile olduğumu öğrenmiştimgebelik testi yap canım
Sağol canım darısı başına inşallah ama gebesin geliyor bana aynılarını yaşadığım için diyorumPazartesi insallah kan vericem insallah bem de hamileyimdirsevindim sizin adınıza ciddiye alup yazdiginiz icin hepinizden Allah razi olsun sagolun
![]()
Allah razı olsun sağolun :) insallah gebeyimdir muhakkak yazicam gebeysemde degilsemde icim icime sigmiyo hayirlisi ile insallah vardirSağol canım darısı başına inşallah ama gebesin geliyor bana aynılarını yaşadığım için diyorumhayırlısı olsun inşallah senin adına
![]()
İnşallah canım inşallah hayırlısı olsun hakkındaAllah razı olsun sağolun :) insallah gebeyimdir muhakkak yazicam gebeysemde degilsemde icim icime sigmiyo hayirlisi ile insallah vardir![]()
Hayırla ve saglikla insallah benimledirİnşallah canım inşallah hayırlısı olsun hakkındabebişin inşallah seninledirrrrr