- 11 Ağustos 2022
- 290
- 55
- 48
- 28
- Konu Sahibi Gulumsekaderine1
-
Olabilir canım inşallah hamilesindirMerhaba kızlar adetime 6 gün var az önce lavaboda afedersiniz kahverengi bi akinti geldi çok şaşırdım 1 senedir bebek için uğraşıyoruz ilk defa böyle bisey oldu bugünde tevafuk işte kadın doğuma randevu almıştım sizce yerleşme kanaması midir? Göğüs agrım var bazen de kasiklarimda batma oluyodu ama adet olacak kadar agrım yok normalde daha fazla olur bacaklarım bile tutmaz nedir sizce inşallah yerleşme kanamasidir ya
Inşallah o kadar cok istiyoruz kiOlabilir canım inşallah hamilesindirkan ver bakalım
Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin. Haber et canımInşallah o kadar cok istiyoruz ki
Lekenme devam etmez ve rengi kırmızıya dönmez ise yerleşme kanaması olabilir.Merhaba kızlar adetime 6 gün var az önce lavaboda afedersiniz kahverengi bi akinti geldi çok şaşırdım 1 senedir bebek için uğraşıyoruz ilk defa böyle bisey oldu bugünde tevafuk işte kadın doğuma randevu almıştım sizce yerleşme kanaması midir? Göğüs agrım var bazen de kasiklarimda batma oluyodu ama adet olacak kadar agrım yok normalde daha fazla olur bacaklarım bile tutmaz nedir sizce inşallah yerleşme kanamasidir ya
Evet oluyodu ama bu kadar erken başlamazdı havalardan dolayı olduğunu da düşünüyorum ama yine de umudum çok fazlaLekenme devam etmez ve rengi kırmızıya dönmez ise yerleşme kanaması olabilir.
Daha önceki dönemlerde göğüsler ağrı şişkinlik va oluyor muydu?
Onun umudu bile çok güzelEvet oluyodu ama bu kadar erken başlamazdı havalardan dolayı olduğunu da düşünüyorum ama yine de umudum çok fazla
Evet öyle de hayırlısıyla bide kendisinin heyecanını yaşarsam daha güzel olurOnun umudu bile çok güzel
Bende sizin gibi göğüs, kasık batması ve su gibi akıntı ile farketmiştim
Hadi inşallah bize de sonuçları yaz mutlakaEvet öyle de hayırlısıyla bide kendisinin heyecanını yaşarsam daha güzel olursimdi hastanedeyim dua edin nolur
Doktor tüp bebek dediHadi inşallah bize de sonuçları yaz mutlaka
Moralinizi bozmayın ben bir kadınla tanıştım kadının zaten çocuğu varmış sonra âdeti kesilmiş erken menopoza girmiş doktora gitmiş ve artık asla çocuğun olmaz tüp bebekle bile zor demiş iki ay sonra ikizlere hamile kalmış ben tanıştığım da 30 küsür haftalık hamileydi Rabbim ol derse olur sonucu yazın lütfenDoktor tüp bebek dedibaşka türlü çok zor ihtimal dedi ama bugunki leke için test istedim aklımda kalmasın diye
Moralinizi bozmayın ben bir kadınla tanıştım kadının zaten çocuğu varmış sonra âdeti kesilmiş erken menopoza girmiş doktora gitmiş ve artık asla çocuğun olmaz tüp bebekle bile zor demiş iki ay sonra ikizlere hamile kalmış ben tanıştığım da 30 küsür haftalık hamileydi Rabbim ol derse olur sonucu yazın
Sonucta malesef negatif benim esimde sorun var zaten ama biz ilacla tedavi olacagini dusunmustuk ama doktor tup bebekten baska olmaz bosuna ugrasmayin dediMoralinizi bozmayın ben bir kadınla tanıştım kadının zaten çocuğu varmış sonra âdeti kesilmiş erken menopoza girmiş doktora gitmiş ve artık asla çocuğun olmaz tüp bebekle bile zor demiş iki ay sonra ikizlere hamile kalmış ben tanıştığım da 30 küsür haftalık hamileydi Rabbim ol derse olur sonucu yazın lütfen
Hayırlısı olsun tüp bebek zor ve sabır isteyen bir süreç Allah yardımcınız olsunSonucta malesef negatif benim esimde sorun var zaten ama biz ilacla tedavi olacagini dusunmustuk ama doktor tup bebekten baska olmaz bosuna ugrasmayin dedi
Üzme lütfen kendini en azından tüp bebekle bile bir ihtimal var, süreç uzun ve zor olacak ama sonu güzel olacakSonucta malesef negatif benim esimde sorun var zaten ama biz ilacla tedavi olacagini dusunmustuk ama doktor tup bebekten baska olmaz bosuna ugrasmayin dedi
Inşallah ama eşim istemiyor nasıl ikna ederim bilmiyorum çok yıpranmıştım zaten iyice mahvolacağımÜzme lütfen kendini en azından tüp bebekle bile bir ihtimal var, süreç uzun ve zor olacak ama sonu güzel olacak
Psikolojik olarak hazır olmayabilir, ona da biraz zaman tanıyın kendini kötü hissetmesin.Inşallah ama eşim istemiyor nasıl ikna ederim bilmiyorum çok yıpranmıştım zaten iyice mahvolacağım
Çocuk istemiyodu zaten oluyosa kendiliğinden olsun yoksa uğraşamam diyen biri ikna nasıl olur bilmiyorumPsikolojik olarak hazır olmayabilir, ona da biraz zaman tanıyın kendini kötü hissetmesin.
Sadece tek kişinin kararına göre çocuk olmalı veya olmamalı diyemez hiç kimse.Çocuk istemiyodu zaten oluyosa kendiliğinden olsun yoksa uğraşamam diyen biri ikna nasıl olur bilmiyorum
Tabi ki doktorlar daha iyi bilirler tıbbi olarak ama ben polikistik overım hormonlarım bozulmaya başlamıştı ama doktor şuan gebe kalmaya engel değil demişti. Eşim grade 3 varikosel hastası ameliyat dediler. Tüp bebek aşılama denemeyin tutmaz tutsa bile düşük olma ihtimali yüksek olur dediler ameliyattan sonra da 1 yıla anca olur dediler. Ben o ay doğal yolla gebe kaldım. Ve 18 ayın sonunda üstelik bebek denemediğimiz tek aydı inanılmaz bir şekilde adetten sonra yumurtlamam olmuş.Doktor tüp bebek dedibaşka türlü çok zor ihtimal dedi ama bugunki leke için test istedim aklımda kalmasın diye
Merhaba varikosel için bir şey yapmadınız sanırım dimiTabi ki doktorlar daha iyi bilirler tıbbi olarak ama ben polikistik overım hormonlarım bozulmaya başlamıştı ama doktor şuan gebe kalmaya engel değil demişti. Eşim grade 3 varikosel hastası ameliyat dediler. Tüp bebek aşılama denemeyin tutmaz tutsa bile düşük olma ihtimali yüksek olur dediler ameliyattan sonra da 1 yıla anca olur dediler. Ben o ay doğal yolla gebe kaldım. Ve 18 ayın sonunda üstelik bebek denemediğimiz tek aydı inanılmaz bir şekilde adetten sonra yumurtlamam olmuş.
Ben inofolic combi kullandım doktor tavsiyesi ile ve eşimle hacemat yaptırdık. Ben birde sülük yaptırdım normal tıp uygulamalarının yanında alternatif tıbbi da deneyebilirsiniz. Umarım sağlıkla en kısa sürede hamile kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?