Bu da 3 saat sonraki halisilik cizgi var ken verin yada yarin sabah tekrar edin koyulasma varmi diye
10 dakika sonra geçersiz o testlerBu da 3 saat sonraki hali
İlk beş dk da çıktı zaten çizgi kuruduktan sonra fotoğraf da net gözüktü onu demeye çalışıyorum10 dakika sonra geçersiz o testler
İlk beş dk da çıktı zaten çizgi kuruduktan sonra fotoğraf da net gözüktü onu demeye çalışıyorum
Hamilemisinizİlk beş dk da çıktı zaten çizgi kuruduktan sonra fotoğraf da net gözüktü onu demeye çalışıyorum
Evett dün kan verdim 64 çıktıHamilemisiniz
Hayır bu benim 3.hamileligim ilki kalbi durduğu için aldılar 2.de kendiliğinden düştü 3.fe de lekelenme olmadıLeklenme oldumu cnm
Hamilesin aşko hayırlı olsun :) adet geçmediyse ondandır yada çok yeni1 mayıs da kimyasal gebelik yaşadım be kanamam 6 mayıs gibi bitti korunmadik o yüzden bugün test yaptım 5 dk geçmeden silik çizgi çıktı bakar mısınız var mı acaba
Hayır bu benim 3.hamileligim ilki kalbi durduğu için aldılar 2.de kendiliğinden düştü 3.fe de lekelenme olmadı
3 unu de kasigima giren farklı Bi bakmadan anladım testlerde de çıktı sonradan
kan testi berdiniz miMerhaba, üç hamileliğinizi de kasıklarınıza giren farklı bi histen mi anladınız, doğru mu anlıyorum?
Nasıl bir batma hissettiğinizi soracaktım.
Bende de gerilme benzeri bir his var, sanki içerde bir kitle varmış gibi..
Acaba doktora danışmalı mıyım yoksa bunu hissetmem normal mi onu anlamaya çalışıyorum, ilk hamileliğim biraz bilgisizim..
Ben kimyasal geçiriyorum sağ tarafta hissetmiştim bende gerilneyi, ama bu sizinkinin kimyaasal oldugunu göstermez tabii çünkü kimyasalda da embriyo oluşuyor o yüzden hissettim bende sanıeımMerhaba, üç hamileliğinizi de kasıklarınıza giren farklı bi histen mi anladınız, doğru mu anlıyorum?
Nasıl bir batma hissettiğinizi soracaktım.
Bende de gerilme benzeri bir his var, sanki içerde bir kitle varmış gibi..
Acaba doktora danışmalı mıyım yoksa bunu hissetmem normal mi onu anlamaya çalışıyorum, ilk hamileliğim biraz bilgisizim..
İki gün önce hcg değerim 13 çıktı, açıkçası sürekli test yaptırmak istemediğim için birkaç gün daha bekleyeceğim.kan testi berdiniz mi
Ben kimyasal geçiriyorum sağ tarafta hissetmiştim bende gerilneyi, ama bu sizinkinin kimyaasal oldugunu göstermez tabii çünkü kimyasalda da embriyo oluşuyor o yüzden hissettim bende sanıeım
Bu kadsr erken öğrenmek dahs iyi bence 2 güne bir tekrsrla kan testini, dış gebelik vsihtimsline karşıİki gün önce hcg değerim 13 çıktı, açıkçası sürekli test yaptırmak istemediğim için birkaç gün daha bekleyeceğim.
Bu kadar erken öğrenmek pek iyi değilmiş, belki kimyasal olacak bilemiyorum.
Sadece bu gerilme hissine takıldım kaldım.
Doktora gitsem bekle değerini takip et diyecek, o da haklı.
Tek merak ettiğim hamileliğinin başlarında bu tek taraflı gerginlik hissini yaşayan oldu mu, bu bir problem belirtisi mi yoksa normal mi onu öğrenmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?