Hamile miyim bakar misiniz

Maviege16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
143
30
48
27
1 mayıs da kimyasal gebelik yaşadım be kanamam 6 mayıs gibi bitti korunmadik o yüzden bugün test yaptım 5 dk geçmeden silik çizgi çıktı bakar mısınız var mı acaba

Eklentiler

• 20230530_075014.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 271
silik cizgi var ken verin yada yarin sabah tekrar edin koyulasma varmi diye

1 mayıs da kimyasal gebelik yaşadım be kanamam 6 mayıs gibi bitti korunmadik o yüzden bugün test yaptım 5 dk geçmeden silik çizgi çıktı bakar mısınız var mı acaba
Hamilesin aşko hayırlı olsun :) adet geçmediyse ondandır yada çok yeni

Hayır bu benim 3.hamileligim ilki kalbi durduğu için aldılar 2.de kendiliğinden düştü 3.fe de lekelenme olmadı
3 unu de kasigima giren farklı Bi bakmadan anladım testlerde de çıktı sonradan

Merhaba, üç hamileliğinizi de kasıklarınıza giren farklı bi histen mi anladınız, doğru mu anlıyorum?
Nasıl bir batma hissettiğinizi soracaktım.
Bende de gerilme benzeri bir his var, sanki içerde bir kitle varmış gibi..
Acaba doktora danışmalı mıyım yoksa bunu hissetmem normal mi onu anlamaya çalışıyorum, ilk hamileliğim biraz bilgisizim..

kan testi berdiniz mi

Ben kimyasal geçiriyorum sağ tarafta hissetmiştim bende gerilneyi, ama bu sizinkinin kimyaasal oldugunu göstermez tabii çünkü kimyasalda da embriyo oluşuyor o yüzden hissettim bende sanıeım

kan testi berdiniz mi
İki gün önce hcg değerim 13 çıktı, açıkçası sürekli test yaptırmak istemediğim için birkaç gün daha bekleyeceğim.
Bu kadar erken öğrenmek pek iyi değilmiş, belki kimyasal olacak bilemiyorum.
Sadece bu gerilme hissine takıldım kaldım.
Doktora gitsem bekle değerini takip et diyecek, o da haklı.
Tek merak ettiğim hamileliğinin başlarında bu tek taraflı gerginlik hissini yaşayan oldu mu, bu bir problem belirtisi mi yoksa normal mi onu öğrenmek :)

Ben kimyasal geçiriyorum sağ tarafta hissetmiştim bende gerilneyi, ama bu sizinkinin kimyaasal oldugunu göstermez tabii çünkü kimyasalda da embriyo oluşuyor o yüzden hissettim bende sanıeım

Aaa çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Ya açıkçası kendimi her ihtimale açık tutuyorum. Sadece merak insana sürekli soru sorduruyor
Son bir sorum daha olacak size,
Hissettiğiniz gerilme ara ara başlayıp sonra kesilen bir şey miydi yoksa başladı ve uzun süre kendini hissettirmeye devam etti mi?

Bu kadsr erken öğrenmek dahs iyi bence 2 güne bir tekrsrla kan testini, dış gebelik vsihtimsline karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…