Hamile miyim bakar mısınız

golgeeeked

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
3
1
1
31
Merhabalar
27.04 tarihinde taze 5.gün embriyosu transferi oldum. Normalde kanda test tarihim 06.05 ama ben dayanamayıp 05.05te idrar testi yaptım bu şekilde silik çıktı. Nedir sizce durum gözlerim halis görmüyor değil mi?

Eklentiler

• IMG_3215.webp
    IMG_3215.webp
    152,5 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_3213.webp
    IMG_3213.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 107
KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR BENDE 30/04 DE TRANSFER OLDUM ÇOK MU ERKEN ACABA BUGÜN TEST YAPSAM FİKİR VERİRMİSİNİZ

KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR BENDE 30/04 DE TRANSFER OLDUM ÇOK MU ERKEN ACABA BUGÜN TEST YAPSAM FİKİR VERİRMİSİNİZ
Bence evet biraz daha bekle yanlış sonuç alırsın oda can sıkıntısı olur birde burda okudum bir kaç yerde ilaçların etkisiyle pozitif görenler olmuş galiba onun için gününü bekle bence ama anlıyorum seni heyecan stres merak hepsi bı arada istesemde olmuyor yapıyorsun ama sakın ol gününü bekle bence inşallah pozitif olumlu sonuçlar alırsın 🙏

Bence evet biraz daha bekle yanlış sonuç alırsın oda can sıkıntısı olur birde burda okudum bir kaç yerde ilaçların etkisiyle pozitif görenler olmuş galiba onun için gününü bekle bence ama anlıyorum seni heyecan stres merak hepsi bı arada istesemde olmuyor yapıyorsun ama sakın ol gününü bekle bence inşallah pozitif olumlu sonuçlar alırsın 🙏
AMİN TEŞEKKR EDERM BİRAZ DAHA DİŞ SIKMAK GEREKİYOR DEMEKKİ NAPALIM BEKLEYECEĞİZ TEKRAR TEŞEKKÜRLER

Back
X