• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim bakar mısınız

sedafalan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2025
56
8
1
Kızlar selam. Son adetim 10 agustos. 25 agustos ovulasyon testi koyu çizgi oldu 26 temmuzda da silikleşti. Şu an regl takip uygulamasında bir sonraki adet 8 eylül gözüküyor. Bu ay düzenli her gün ilişki oldu. İki gün önceye kadar kasıklarımda agrı vardı ama kesildi. Bugün erken gebelik testi yaptım price sanırım ultra erken gebelik testi yaptım resimdeki gibi silik çizgi çıktı. Bir saat sonra prodoctor ve awox yaptım hiçbir şey çıkmadı sizce gebelik var mı anlayamadım ultra oldugu için mi silik gördüm

Eklentiler

• IMG_0524.webp
    IMG_0524.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 576
  • IMG_0526.webp
    IMG_0526.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 568
bence şu an çok erken kan testinde bile negatif çıkabilir. en az 5 gün daha beklemelisiniz idrar testi için

Kan tahlili versem çıkar mı acaba, ultra erken gebelik testi hcg 10 a kadar, erken gebelik testi de 20 yazıyor

Kan tahlili versem çıkar mı acaba, ultra erken gebelik testi hcg 10 a kadar, erken gebelik testi de 20 yazıyor
Canım bu kadar heyecanlı ve bekleyemez durumdaysan ver. Ama ultra erken gebelik testlerinin yanılma ihtimalleri yüksek. Çok silik çıkmış çünkü.

Bence gebelik var canım ama erken olduğu için betahcg degerın düşük o yüzden böyle çıkmış bende de olmuştu ilk gebeliğimde birinde silik cıktı bırınde negatıftı ama gebeymişim 4 haftalık olduğu için böyle çıkmış

Kızlar selam. Son adetim 10 agustos. 25 agustos ovulasyon testi koyu çizgi oldu 26 temmuzda da silikleşti. Şu an regl takip uygulamasında bir sonraki adet 8 eylül gözüküyor. Bu ay düzenli her gün ilişki oldu. İki gün önceye kadar kasıklarımda agrı vardı ama kesildi. Bugün erken gebelik testi yaptım price sanırım ultra erken gebelik testi yaptım resimdeki gibi silik çizgi çıktı. Bir saat sonra prodoctor ve awox yaptım hiçbir şey çıkmadı sizce gebelik var mı anlayamadım ultra oldugu için mi
Silik şekilde var gibi inşallah vardır herşey gönlünce olsun 🤲🏻

Ama adet olcak gıbıyım
O bende de var 1 hafta bel ve kasık ağrısı çok şiddetli yaşadım oluyorum sandım ilaç verdi doktor fayda etmedi muayene ederken sağlık ocağı gibi bı yere gittim elle karnımı kontrol etti sağda bişey demedi sola gelince eşime hamile mi dedi ilaç verdi hamileler kullanabiliyor diye dün kanla öğrendim adet olacakmisim gibi ağrım var adete 5 gün var

Ama adet olcak gıbıyım
😞
O bende de var 1 hafta bel ve kasık ağrısı çok şiddetli yaşadım oluyorum sandım ilaç verdi doktor fayda etmedi muayene ederken sağlık ocağı gibi bı yere gittim elle karnımı kontrol etti sağda bişey demedi sola gelince eşime hamile mi dedi ilaç verdi hamileler kullanabiliyor diye dün kanla öğrendim adet olacakmisim gibi ağrım var adete 5 gün var
Pekı kaç gunun wardı adetıne

😞

Pekı kaç gunun wardı adetıne
Ağrıları yasadigimda 12 gün vardi acile gitmiştim bakmadılar yurt dışında yaşıyorum Medical diye bı yer var oraya gidince kasiga baktı sağa baktı bişey demedi solda hamile mi diye eşime sordu o da bilmiyoruz dedi hamilelerin kullanabileceği ilacı yazıyorum dedi incecik çizgiyi görüyordum herkes bana sen çizgiyi görmek istediğin için görüyorsun diyodu açıkçası resmen uyduruyosun dediler çok aşırı agrim vardı ağrıdan olecem sandım belim kopma derecesine geldim günlerce uyku uyumadım ilaç 1 saat fayda ediyordu geri başlıyordu akıntım çok fazlaydı hatta yolda gidiyoduk eşime benim kanamam var sanırım dedim o kadar çok akıntı var yumurta akı gibi beyaz böyle hala daha kasık ve bel ağrım geçmedi

İğne batması gibi yumurtalıklarda da ağrı var mıydı peki, bir de adetten kaç gün önce bu ağrılarınız başladı

İğne batması gibi yumurtalıklarda da ağrı var mıydı peki, bir de adetten kaç gün önce bu ağrılarınız başladı
12 gün kala adete şiddetli vardı ondan 4 gün önce iğne batması kramp tarzında sol kasıkta ağrı oldu hafifti hatta eşimin abisi kızdı ağrı vardı niye gitmediniz doktora diye hafifti ara ara ağrıyordu gecen hafta cumartesi sancidan duramadim eşimle acile gittik bakmadılar sabah 8 kadar bekledim ama acilde ağrıdan duramıyorum bakmadılar 6 saat bekledim eşime gidelim eve ben dayanamıyorum artık dedim sonra medicale gittik orda karina elle kontrol etti ağrıdan duramıyorum rengim kireç gibi oldu sağ kasık agridi cumartesi bu arada bel kısımda komple Ağrı vardı sağ kasiga baktı bişey demedi sol kasiga dokununca hamile mi dedi dün yine ağrılar geçmiyor bu arada ilaç verdi durmuyor hala bugün belim adet ağrısı gibi baya Ağrı var evlendikten sonra adet ağrısı cekmedim 3 gündür sol kasıkta kramp segirme ve batma var bı de afedersin mide suyum kalkıp iniyor ekşimsi iğrenç bişey dün gittim yalvardik kan alması için öyle aldı ogrendim bı de belki komik gelecek ama göğüs kısmından vajinaya kadar kahverengi bı çizgi iniyor normalde o yoktu geçen gün gördüm

Back
X