• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim bakar mısınızz

byloveme

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2024
29
3
6
25
Kızlar ben en son 1 eylülde adet oldum, normalde adet günüm bugün biraz düzenim kaydığı için. Ama 3 gündür normalde olmayan şekilde bulantı ve baş dönmesi ile uyanıyordum. Dünde buna kusma eklendi bende bi test yapayım dedim bu sabah, artimede çok güvenilir demiyorlar ama evde o vardı. Ve çok sürmeden çift çizgi gördüm. Akıntım da var güçlü bir şekilde

Eklentiler

• IMG_8543.webp
    IMG_8543.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 84
Artımedin erken gebelik testi güvenilir değil diye biliyorum kaset testlerde pek duymadım yalancı pozitif. Yalancısı da kalmamış bunun gerçi kıpkırmızı çizgi var 6 haftanız rahat var. Hayırlı olsun inşallah hemen kan verin😊

Artımedin erken gebelik testi güvenilir değil diye biliyorum kaset testlerde pek duymadım yalancı pozitif. Yalancısı da kalmamış bunun gerçi kıpkırmızı çizgi var 6 haftanız rahat var. Hayırlı olsun inşallah hemen kan verin😊
Biraz daha mı beklesem dedim teste güvenemediğim için

Başka bir test mi denesem diye düşünüyorum içim içimide yiyor
başka teste para verene kadar kan verirsin bence. Kaset testler pek yanılmaz hele kıpkırmızı yanılma hiç görmedim. Bence siz 6 haftalık falan hamilesiniz

Mirantech denedim o da hemen çıktı

Eklentiler

• IMG_8544.webp
    IMG_8544.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 67
Back
X