Biraz daha mı beklesem dedim teste güvenemediğim içinArtımedin erken gebelik testi güvenilir değil diye biliyorum kaset testlerde pek duymadım yalancı pozitif. Yalancısı da kalmamış bunun gerçi kıpkırmızı çizgi var 6 haftanız rahat var. Hayırlı olsun inşallah hemen kan verin
silik çizgi olsa bekle derdim de kesin hamilesin hemen koş kan vermeyeeeBiraz daha mı beklesem dedim teste güvenemediğim için
Başka bir test mi denesem diye düşünüyorum içim içimide yiyorsilik çizgi olsa bekle derdim de kesin hamilesin hemen koş kan vermeyeee
varsa başka test deneyinBaşka bir test mi denesem diye düşünüyorum içim içimide yiyor
başka teste para verene kadar kan verirsin bence. Kaset testler pek yanılmaz hele kıpkırmızı yanılma hiç görmedim. Bence siz 6 haftalık falan hamilesinizBaşka bir test mi denesem diye düşünüyorum içim içimide yiyor
Sence?Mirantech denedim o da hemen çıktı
Bakalım kan sonucumu bekliyorum inşallah vardır sağlıkla gelirSence?
Kesin hamilesin %100 yani baksana T çizgisi C den daha koyu
Gözün aydııın sağlıcakla gelir inşallahBakalım kan sonucumu bekliyorum inşallah vardır sağlıkla gelir
Kaç gün gecikmeyle ?Beta değerim 11 bin çıktı allah'a şükür
Maşallah maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzumBeta değerim 11 bin çıktı allah'a şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?