Hamile miyim ben şimdi?

tugce1308

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
40
12
3
32
Arkadaşlar merhaba 21 günlük adet gecikmesi sonucunda evde gebelik testim pozitif çıktı bende sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım beta hcg 65432.3 çıktı sağlık ocağındaki doktor hamilesin hemen görün kadın Doğuma dedi yarın kadın Doğuma randevu aldım internette yazılanlar insanı korkutuyor boş gebelik kimyasal gebelik vs. olması mümkün mü Benimle aynı şeyleri yaşayanlar varsa Bilgi verebilir mi şimdiden çok teşekkürler

Bos gebelik yada kimyasal gebelik kadin doguma gittiginizde kesenin gorunup gorunmedigine gore belli olur dis gebelik mi degil mi gibi.. bunu burdan biz gorup bisey soleyemeyiz.. randevu almissiniz zaten gidin muayene olun bi bakilsin neyse belli olur hersey.. simdiden hayirli olsun diyeyim..

Ben 2 ay adet görmeyip 1 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim üstelik hep öyle 2.ay adet gecikmem de hamile kaldım . 3 kez

21 gün iyi beklemişsiniz maşallah. Ben 3 gün gecikince meraktan ölürüm. Gerçi ben menapoza girdiysem diye merakla bekliyordum ama döngü ileri yaşlarda insana çok önemli geliyor. Değeriniz çok iyi çıkmış. Ultrasonda kese ve bebişi görürseniz tamamdır. Kalp atışı için belki erken diyebilir doktor. Hemen negatif şeylere odaklanmayın. Her şey olacağına varıyor. Size düşen rahat olmak elinizden geldiğince iyi beslenmek dinlenmek. Negatife odaklanıp evrene yanlış mesaj göndermeyin. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Öncelikle hayırlı olsun Tebrik ederim... Anladığım kadarıyla regl düzensizliğiniz var çünkü biz bayanlar 2 gün geciksek acaba mı deriz:) en kısa zamanda bir doktora görünün zira bu kan tahlili sonucuna göre hem kese hem de kalp atışını görebilirsiniz

hayırlı olsun iyi beklemişsiniz 21 gün pko var sanırım benimde gecikmemin 3. günü ama test yapmaya elim hiç gitmiyor bi 21 günde ben beklerim sanırım :))

Canım hayırlı olsun hamişsin ve değerinin yüksek olması güzel sağlıklı anlamına gelir haberlerini bekliyoruz cevap..:))

canım neredeyse doguracan maşallahh
21 gün gecikmesi 2 aylık olması demek
şunun şurasında ne kalmış ki
hayırlı darısı olmayana isteyene inşallah

Arkadaşlar mesajlarınız için çok teşekkür ederim hipotiroidim vardı o yüzden bir hafta falan adet gecikmesi görüyordum doktorum normal dedi sıkıntılı ve stresli günler geçirdim o yüzden adetimin geciktiğinin farkına bile varmadım adet takvimim hatırlattı adet günününüzü giriniz diye o zaman dank etti 6 haftalık hamileymişim keseyi de bebişimi de gördüm şuan 11 haftalık Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…