Hamile miyim bilmiyorum tecrübelerinizden yardım istiyorum :)

balpapatyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
4
0
1
30
Merhabalar herkese öncelikle :)
Ben 1 yıllık evliyim bebek düşündüğümüz için eşimle benim yumurtlama zamanımda ilişki yaşadık. Ovulasyon testi olarak satılan test kitlerinden almıştım.
Adet tarihimden 3 gün geçti. Biraz heyecanlıyım ama sonrasındaki hayal kırıklığından korktgum icin kan testi vermedim. Dün ve bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Sizce ne kadar beklemem gerek veya boşuna bir hayalin peşinde miyim ? Bu arada adet tarihimden önceki 3-4 gün adet olacagım zamanki ağrıların tamamını yaşadım. Bugun de bel agrım oldu 1-2 saat simdi geçti. Görüşlerinizi ve tecrübelernizi bekliyorum :)

Merhaba canım öncelikle Rabbim isteyen herkesin kucağını bebisleriyle doldursun bende senin gibiyim adet düzensizliğim var bir ay 23 günde oluyorum diğer ay 27 günde benim tahminime göre dün.olmam lazımdı adet fakat olmadım kasıklarım belim çatladı hiç ağrı kesici içmeyen ben bile 1 tane parol içtim bende bekliyorum olabilirde olmaya bilirse ha bu arada dün bende test yaptım negatif bugün sabah yine yaptım negatif adet gecikmesinden sonraki 10 güne kadar bekleyin diyorlar araştırmalarıma göre geç döllenme olabilir ama bu gecikme hamilelik anlamında gelmiyor tabiki sadece sabırlı olmamız lazım ve sitres yapma kafanı takma inşallah hamisizdir

Sabırla ve sükunetle bekleyelim yorum yaptım oku sadece sitres yapma canim

İnşallah Allah en hayırlı zamanda nasip eder. Ben heyecandan 3 gün gecikince hemen yapayım dedim testi ama doğru söyluyorsunuz 10 güne kadar bekleyeryim

Evet çok haklısınız sabırdan başka bir sey yok :) birkaç gün daha bekleyip eğer adet olmazsam test yaptırayım diyorum
En doğrusu bekle hem kesin çözüm alırsın inşallah hamilesindir bende 1 senedir bekliyorum her ay test test ama hayırlısı doktor kontrollerine başladım artık hayırlısı en büyük etken sitres yapma kafanı dağıtacak uğraşlar bul herşeyin vakti zamanı vardır Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım ben bu sabah adet oldum sanırım stresten falan gecikmiş Gelecek ay yine denemeye devam :)

İnşallah rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.
Adetten en az 1 hafta geçmesini bekle.

Ben sana en buyuk belirtimi soyleyiyim sanci kasiklarima tam 4 5 kez ayni anda degil 3 4gun icersinde şiddetli sancilar girdi öyleki yuruyorum iki buklum oluyodum yani dedim tamam ben adet olucam kesin yani bu agrilar onun habercisi ama adetin uzerinden 5gun geçti test iki çizgi çikti inanmiyordum başka pek belirtim yokdu ekşi fazla yemeye başlamiştim bulanti filan gebeligi ogrendikden sonra başladı

Ya merhabalar benim adetim 7 gün geçti evde test yaptim 2sefer ikisindede 2.cizgi görünüyordu hafif pembemsi bugunde hafif kanamam geldi acile gittim betahcg 3.48 cikti doktor gebelik yok dedi sizce hanımlar yıkıldım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…