• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim bilmiyorum

Gonca 62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Arkadaşlar adete bir gün kala test yaptım bu şekilde çıktı çizgi belli ama stres yaptım
IMG20260313111616.webp

Evet canım öyle gözüküyorsun kan vermeni tavsiye ederim 💕

40 ay önce kimyasal geçirdim inşallah herşey yolunda gider çok heyecan yaptım işteyim çıkışta hemen gidip kan vercem
Oooo 40 ay çok uzun bir zaman Kimyansal gebeliği farkına varmadan her kadın geçiriyormuş zaten bu normal bir şey korkulacak bir şey değil

Bende geçen ay kimyasal yaşadım da sonrasında korunmuşmuydunuz yoksa korunmadan mı 4 ay sürdü
Hiç korunmadim geçen ay doktora gittim enfeksiyon vardı fitil verdi kullandım sonra ovulasyon testi aldım netten yumurtlama günlerimi değerlendirdim ve adete bir gün var bu şekilde çıktı

Hiç korunmadim geçen ay doktora gittim enfeksiyon vardı fitil verdi kullandım sonra ovulasyon testi aldım netten yumurtlama günlerimi değerlendirdim ve adete bir gün var bu şekilde çıktı
Bende 1 ay sonrasında Histereskopi oldum doktorum korunmadan devam edebilirsin demişti kimyasal gebelik sonrası kalıntı gibi bir şey kalmış temziledim dedi. O yüzden sordum sizede süreciniz nasıl ilerledi diye. Teşekkür ederim ilginize 🌸

Kan sonucuna göre kızlar hamileyim 🌸 bir iki gün sonra kan testi yapıp değere göre eşime mutlu haberi vereceğim daha önce kimyasal yaşadım çünkü bu sefer erken davranmak istemiyorum

Kızlar buda benim testim bakar mısınız reglime 3 gün var
1000030792.webp

Kan sonucuna göre kızlar hamileyim 🌸 bir iki gün sonra kan testi yapıp değere göre eşime mutlu haberi vereceğim daha önce kimyasal yaşadım çünkü bu sefer erken davranmak istemiyorum
Bencede doğru bi karar bende ilk öğrendiğimde eşimle paylaştım sonra kimyasal oldu ikimizde yıkıldık. Bir çok kişi sizin gibi düşünüyor aynı şeyleri yaşamamak için

Back
X