Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 ay önce kimyasal geçirdim inşallah herşey yolunda gider çok heyecan yaptım işteyim çıkışta hemen gidip kan vercemEvet canım öyle gözüküyorsun kan vermeni tavsiye ederim![]()
Oooo 40 ay çok uzun bir zaman Kimyansal gebeliği farkına varmadan her kadın geçiriyormuş zaten bu normal bir şey korkulacak bir şey değil40 ay önce kimyasal geçirdim inşallah herşey yolunda gider çok heyecan yaptım işteyim çıkışta hemen gidip kan vercem
Yanlış olmuş 4 ay önceOooo 40 ay çok uzun bir zaman Kimyansal gebeliği farkına varmadan her kadın geçiriyormuş zaten bu normal bir şey korkulacak bir şey değil
Valla bende görüyorum baya belirgin aslında kan verin bence vermsiysenizArkadaşlar adete bir gün kala test yaptım bu şekilde çıktı çizgi belli ama stres yaptım
Eki Görüntüle 3714987
Bende geçen ay kimyasal yaşadım da sonrasında korunmuşmuydunuz yoksa korunmadan mı 4 ay sürdüYanlış olmuş 4 ay önce
Hiç korunmadim geçen ay doktora gittim enfeksiyon vardı fitil verdi kullandım sonra ovulasyon testi aldım netten yumurtlama günlerimi değerlendirdim ve adete bir gün var bu şekilde çıktıBende geçen ay kimyasal yaşadım da sonrasında korunmuşmuydunuz yoksa korunmadan mı 4 ay sürdü
Şuan işteyim işyerinde öğrendim çıkışta test yapicamValla bende görüyorum baya belirgin aslında kan verin bence vermsiyseniz
Bende 1 ay sonrasında Histereskopi oldum doktorum korunmadan devam edebilirsin demişti kimyasal gebelik sonrası kalıntı gibi bir şey kalmış temziledim dedi. O yüzden sordum sizede süreciniz nasıl ilerledi diye. Teşekkür ederim ilginizeHiç korunmadim geçen ay doktora gittim enfeksiyon vardı fitil verdi kullandım sonra ovulasyon testi aldım netten yumurtlama günlerimi değerlendirdim ve adete bir gün var bu şekilde çıktı
Sonuç nedir acaba merak ettim inşallah hayırlı haberler alırsınızŞuan işteyim işyerinde öğrendim çıkışta test yapicam
HamileyimSonuç nedir acaba merak ettim inşallah hayırlı haberler alırsınız
Hamileyim![]()
Çizgi gayet belli gözünüz aydinKızlar buda benim testim bakar mısınız reglime 3 gün var
Eki Görüntüle 3715486
Testin markası nedir? Bir de ilişki üzerinden ne kadar geçti?Kızlar buda benim testim bakar mısınız reglime 3 gün var
Eki Görüntüle 3715486
Testin markası nedir? Bir de ilişki üzerinden ne kadar geçti?
Maşallah çok sevindim sizin adınızaHamileyim![]()
Bencede doğru bi karar bende ilk öğrendiğimde eşimle paylaştım sonra kimyasal oldu ikimizde yıkıldık. Bir çok kişi sizin gibi düşünüyor aynı şeyleri yaşamamak içinKan sonucuna göre kızlar hamileyimbir iki gün sonra kan testi yapıp değere göre eşime mutlu haberi vereceğim daha önce kimyasal yaşadım çünkü bu sefer erken davranmak istemiyorum
Bende görüyorum belirgin yani bayaKızlar buda benim testim bakar mısınız reglime 3 gün var
Eki Görüntüle 3715486