Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allaaahh gerçekten miii inanamıyorum ya adetim 6 gün geçti 1 hafta önce test yaptım çıkmamıştı bugün çıktı bu seferde yanılıyorumdur kesin demiştim Nereye ağlayabilirim
Allaaahh gerçekten miii inanamıyorum ya adetim 6 gün geçti 1 hafta önce test yaptım çıkmamıştı bugün çıktı bu seferde yanılıyorumdur kesin demiştim Nereye ağlayabilirim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ama daha çok küçük belli ki sen yinede doktorunla konuş tabiki ama bu değer min 1500 e yükselmeden kese görünmüyor bildiğim kadarı ile. Bende daha acemiyim bu konularda
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ama daha çok küçük belli ki sen yinede doktorunla konuş tabiki ama bu değer min 1500 e yükselmeden kese görünmüyor bildiğim kadarı ile. Bende daha acemiyim bu konularda
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla rabbim dualarınızı kabul etsin bu mübarek günlerde benim hiç aklımda yoktu görünce şok oldum hala kendimde değilim doktorun kesin teşhisiyle kendime gelirim sanırım