hamile miyim? bu nedir şimdi. uyku girmiyor gözüme.

kokunhuzurmus

07.02.2022 Baslangiç. 71.8 hedef: 60
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
514
763
103
35
20170213_013128.webp
hayırlı geceler kızlar bi bakar mısınız ? SAT 15 ocaktı. ovu testim vardı yaptım ve böyle çıktı nedir bu. adetlerim düzensiz ilaçla adet oldum 3 4 aydır. bu ay soğan kuru yaptım pco var. dün olmam gerekiyodu regl olmadım. düzensiz oldugu için bilemiyorum. ama suan yunurtluyor olabilir miyim ovu testi bu sekilde.

Hamile olabilirsin canım yarın bi kan ver istersen. Benim adet günümde daha belirgindi ovuluasyon testi. Gebelik testide bundan daha silikti. Idrarda her zaman bir miktar lh bulunurmuş. Yinede umut verecek kadar belirgin. Bence heveslenme yarın kan ver ya da idrarda gebelik testi yap. Inşallah hayırlısıyla gelir bebişin sana.

teşekkür ederim. inşallah dogrudur. öyle umutsuzum pco dan dolayıdır belki böyle çıkması. bilmiyorum artık ayaklarım geri geri gidiyor hastaneye gitme konusunda. her defasında negatif. yine umutlandım ama cesaret edemiyorum her defasında yıkım. bakalım yarın gidebilirsem inşallah hayırlı sonuc alırım.

teşekkür ederim. inşallah dogrudur. öyle umutsuzum pco dan dolayıdır belki böyle çıkması. bilmiyorum artık ayaklarım geri geri gidiyor hastaneye gitme konusunda. her defasında negatif. yine umutlandım ama cesaret edemiyorum her defasında yıkım. bakalım yarın gidebilirsem inşallah hayırlı sonuc alırım.
Bende pcoluydum. Gonal f ve ovitirelle çatlatma iğnesiyle hamile kaldım şimdi bebeğim oldu çok şükür allah sanada nasip etsin inşallah

allah bebeğini sağlıkla hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin . Allah razı olsun bi gün ben de anne olurum inşallah .

Eki Görüntüle 1952973 hayırlı geceler kızlar bi bakar mısınız ? SAT 15 ocaktı. ovu testim vardı yaptım ve böyle çıktı nedir bu. adetlerim düzensiz ilaçla adet oldum 3 4 aydır. bu ay soğan kuru yaptım pco var. dün olmam gerekiyodu regl olmadım. düzensiz oldugu için bilemiyorum. ama suan yunurtluyor olabilir miyim ovu testi bu sekilde.
maalesef negatif canim iki cizgininde koyu kirmizi olmasi lazim pozitif olmasi için.

Back
X