- 5 Mayıs 2025
- 36
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi kubranur bolat andic
-
Adetten 3 gün önce kan vermişsin. Geç döllenme vs olduysa ihtimal var elbette şu an 3 gün gecikmeden bahsediyoruz 6 günde beta artmıştır bile varsa. Yani bence idrar testi alırsan çıkabilir.Arkadaşlar merhaba ben 18 ağustosta beta kan testi yaptırdım 0.3 cıkmıstı benim 21 ağustosta adet görmem gerekirdi fakat hala olmadım. Ve benim adetim hiç şaşmazdı hep beklenen tarihte olurdum. Fakat bu saate kadar olmadım lütfen yardımcı olun
Cok istiyorum o yüzden bu kadar acele ediyorumHala dediğin daha iki gün olmuş bence sakin ol bazen aksaklıklar olabiliyor beta değerin de düsük zaten suan hamillelikle alakalı bir sey demen pek mümkün değil gecikmen bir hafta olursa endişelenmelisin eğer gebelik istemiyorsan.
Kan testi mi vereyim peki bekleyeyim mi birazAdetten 3 gün önce kan vermişsin. Geç döllenme vs olduysa ihtimal var elbette şu an 3 gün gecikmeden bahsediyoruz 6 günde beta artmıştır bile varsa. Yani bence idrar testi alırsan çıkabilir.
Bence suan biraz bekle sürekli test yaparak kendini yıpratma kendimden biliyorum hemen umutlanıyoruz sonra testler negatif cıkınca hüsrana uğruyoruzCok istiyorum o yüzden bu kadar acele ediyorum
Yani verebilirsen kan ver varsa çıkar 3 gün gecikmiş ama idrar testi de alabilirsin karar senin haber ver olur muKan testi mi vereyim peki bekleyeyim mi biraz
İnşallah hamileyimdşr dua edin nolur cok istiyoruz çünküYani verebilirsen kan ver varsa çıkar 3 gün gecikmiş ama idrar testi de alabilirsin karar senin haber ver olur mu
Ben de gün sayıyorum 5-6 gün var adetime neye karar kıldınız kan vermeye mi?İnşallah hamileyimdşr dua edin nolur cok istiyoruz çünkü
Cok dıgru söylüyorsun da biz insanlar cok sabırsızız işteBence suan biraz bekle sürekli test yaparak kendini yıpratma kendimden biliyorum hemen umutlanıyoruz sonra testler negatif cıkınca hüsrana uğruyoruz
Suan köydeyim eşimin ailesinin yanında eve dönerken vereceğim galiba kan testi kesin sonuc en azındanBen de gün sayıyorum 5-6 gün var adetime neye karar kıldınız kan vermeye mi?
Yani ama hüsrana ugramaktansa biraz daha beklemek en iyisiCok dıgru söylüyorsun da biz insanlar cok sabırsızız işte
Dogru kendimi durdurmaya calışacagım o zaman lütfen dua edin olur mu cok istiyorum çünküYani ama hüsrana ugramaktansa biraz daha beklemek en iyisi
Rabbim hepimize o güzel haberi almayı nasip etsin tez zamanda sizde bana dua edin bu ay aşılma olacağım.Dogru kendimi durdurmaya calışacagım o zaman lütfen dua edin olur mu cok istiyorum çünkü
İnşallah en kısa zamanda istediğiniz sonuca kavuşursunuzRabbim hepimize o güzel haberi almayı nasip etsin tez zamanda sizde bana dua edin bu ay aşılma olacağım.
İnşallah en kısa zamanda istediğiniz sonuca kavuşurs
Bende sizin gibi 21agustos adet günüm olmadım ve dün kan verdim negatif hala bekliyorumİnşallah en kısa zamanda istediğiniz sonuca kavuşursunuz
İnşallah sonradan pozitife dönüşür sizinBende sizin gibi 21agustos adet günüm olmadım ve dün kan verdim negatif hala bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?