- 3 Temmuz 2024
- 17
- 2
- 6
- 28
- Konu Sahibi Bayan Kahlo
-
İhsallah tutar bekleyemedim yaptım iki güne tekrar yaparım 7 yıldır bekliyoruzÇok çok silik bir iki güne tekrarlayın
Amin inşallah Allah kucağınızı doldursun adete kaç gün varİhsallah tutar bekleyemedim yaptım iki güne tekrar yaparım 7 yıldır bekliyoruz
Amin insallh Adetim normalde düzensiz genelde ilaçla oluyorum 3 gün var geçen aya bakarakAmin inşallah Allah kucağınızı doldursun adete kaç gün var
Anladım daha çok var düşük değer olabilir hayırlısı olsun inşallahAmin insallh Adetim normalde düzensiz genelde ilaçla oluyorum 3 gün var geçen aya bakarak
Hamilelik var mıKızlar benim bugün tam adet olma günüm. Normalde bir gün önce olurum yada aynı gün. Dün test yaptım frelly markanın kaset testi ikiside pozitif çıktı ama silik. Bugün kan verdim sağlık ocağına çünkü geçen yıl kimyasal gebeliğim oldu ve ameliyat oldum bir tüpümü de aldılar. Sağlık ocağı çıkışı erken gebelik testi aldım. İlk idrarım değil ama ikinci idrarla yaptım negatif çıktı sizce durum nedir fotoğraflari ekliyorum. 25 Eylül'de birlikte olduk eşimle sonra köye gitmek zorunda kaldık nene vefat etti. Aşırı üzüntüden 1 Ekim'de üç dört gün kanamam oldu. O ara şüphelendim ama işte bilmiyorum Eki Görüntüle 3661927
İnşallah güzel sonuçlar almışsnzdr kan testi yaptınız mıİhsallah tutar bekleyemedim yaptım iki güne tekrar yaparım 7 yıldır bekliyoruz
Evet yaptırdım Çarşamba yaptırmıştım 465 çıktı cuma tekrar yaptırdım 900 çıktı çok şükür var salı kese görmeye gidecemİnşallah güzel sonuçlar almışsnzdr kan testi yaptınız mı
Gözünüz aydın inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğinzEvet yaptırdım Çarşamba yaptırmıştım 465 çıktı cuma tekrar yaptırdım 900 çıktı çok şükür var salı kese görmeye gidecem
İnşallahGözünüz aydın inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğinz
Merhaba çatlatma iğnesi de vurulmuş muydunuz. Bu arada hayırlı olsun hamileliğiniz..İnşallah
Teşekkür ederim evet vuruldu gonalf kullandım iki gün sonrasında çatlatma iğnesi yapildiMerhaba çatlatma iğnesi de vurulmuş muydunuz. Bu arada hayırlı olsun hamileliğiniz..
Merhaba belirtileriniz neydiTeşekkür ederim evet vuruldu gonalf kullandım iki gün sonrasında çatlatma iğnesi yapildi
Bnmde 1200 ama doktor goremedı acaba bıdaha gıttıgımde gorecekmıyımEvet yaptırdım Çarşamba yaptırmıştım 465 çıktı cuma tekrar yaptırdım 900 çıktı çok şükür var salı kese görmeye gidecem
Kaşık ağrım vardı bide gosuslerimde şişlik ve ağrı vardiMerhaba belirtileriniz neydi
Ben bugün gittim çok şükür kese gorundu 10 gün sonrada bebisle kalkıp atışı ni gorecegizBnmde 1200 ama doktor goremedı acaba bıdaha gıttıgımde gorecekmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?