Hamile miyim değil miyim bilmiyorum

Kararsz kz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2021
5
1
1
29
Mayıs ayının 31 de ve Haziran ayının 8 de korunmasız ilişki yaşadım ama iki ilişkiden sonra ertesi gün hapı (ertes72) kullandım. Haziran 11 de korunarak ilişki yaşadım. Ayın 12 de de tarlusal içtim günde 2 defa ilaç bittiğinde ertesi gün adet oldum 5 gün her zaman ki gibi oldum hatta daha fazla kanama oldu. Normal de ağrılarım 3 gün sürer ama olduğumda çok ağrım yoktu spor yaptigimdan belki de fazla ağrım olmadı. Ama benim içimi yiyen bı şüphe var acaba hamile miyim diye mide bulantısı başladı 2 3 gündür usuttugum için mi oluyo yoksa hamile miyim bilmiyorum. Hamile iken adet olan var mı. Lütfen Allah rızası için cevap yazın. Günlerdir kendi kendime kafayı yiyorum.

hamile kalmaya çalışan kadınlar da bu durumu çok düşündüklerinde hamilelik belirtileri oluşur. Sizin hamile kalma olasılığınız yok. Ama bu durumdan o kadar korkuyorsunuz ki psikolojik olarak hamilelik belirtisi oluşuyor.

Ben ne sana ne olduğunu söyleyeyim. Ertesi gün hapını korunma yöntemi olarak kullandığın için hormonların alt üst olmuş. Normalde senede 1 kere (zorunlu olmadıkça hiç) kullanılması gereken ilacı üst üste iki ay kullanmışsın. O ilacı kullandığında vucuduna neler yaptığının farkında mısın acaba? Madem aktif cinsel hayatın var neden doğru düzgün yöntemlerle korunmuyorsunuz anlamıyorum. Ya da madem hamile kalmaya dair büyük korkularınız varken önlem almadan ilişki yaşıyorsunuz?
Hamile olma ihtimalin çok düşük, ama her şeye rağmen kalmış da olabilirsin. Kan Testi yap netleşir. Geçmiş olsun.

Yani eczaneden test alıp yapmak ne bileyim acile gidip bi kan testi vermek çok da zor olmasa gerek. Aynı konuyu 29 haziranda da açmıştınız. O kadar ilaç içmişsiniz, regl olmuşsunuz. Yani döllenme olduysa bile 5 günlük kanamayla düşmüştür merak etmeyin. Mide bulantınız psikolojik olabilir, sıcaktan olabilir...

Çok haklısınız test kan vermek bunlar yapılır ama sonuç pozitif olmasından korktugum için yapamadim

Canınız, sağlığınız bu kadar ucuz mu gerçekten? O ilaçlar hormonlarınıza neler yapıyor biliyor musunuz, çok yazık ya. Erkek arkadaşınızın da kılı bile kipirdamiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…