• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim değil miyim 🥹

thecherduru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2025
5
0
1
31
Hanımlar merhaba benim dün adet günümdü regl olmadım sabah 08.30 da kan verdim şu saate kadar sonucum çıkmamıştı akşam 18.30 da evde idrar testi yaptım bu soluk ikinci çizgi çıktı ama şimdi sabah verdiğim kanda hcg negatif kafam karıştı hamile miyim acabaaa

Eklentiler

• IMG_2555.webp
    IMG_2555.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 30
Kan sonucu doğru olur kaç geldi kan sonucunuz. Son yıllarda bu gebelik testleri çok yanlış çıkartmaya başladı ama inşallah sizin doğrudur

Başka test varsa tekrar yapın sabah ama genelde kan sonucu kesin sonuç oluyor

Mesela şöyle olabilir mi ben sabah erken kan verdim akşamında yükselmeye başlamış olabilir mi adet olmadım hala soluk çizgiyi de o an akşam yakalamış olabilir mi

İnanın ne desem yalan olur şuan hamilelik kanda tespit edilmeye başlandığında idrarda çıkar ve iki gün arayla genelde beta takibi yapılır yani sabahdan akşama bı değişim olacağını sanmıyorum ama olabilirde. Bu testler gerçekten çok yalancı pozitif veriyor ona eminim sadece

Hanımlar merhaba benim dün adet günümdü regl olmadım sabah 08.30 da kan verdim şu saate kadar sonucum çıkmamıştı akşam 18.30 da evde idrar testi yaptım bu soluk ikinci çizgi çıktı ama şimdi sabah verdiğim kanda hcg negatif kafam karıştı hamile miyim acabaaa
Test markası nedir

Back
X