• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim değil miyim lütfen yardım

Ozenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
43
7
36
30
Merhaba ben daha önce de yazmıştım beta dengesizliği yaşıyordum cuma günü doktora gittim alttan muayenede keseyi gördü ama bu değerlere göre kesenin içi dolmaz dedi lekelenmem durmuyor yani günde 3 5 damla geliyor çok değil ama doktor kürtaj yapalım dedi bende beklemek istedim daha yarın 4 hafta olacak yapalım ama kafam çok karışık mucize bı şekilde keseyi gördüm doktor umut yok diyor şimdi de

Merhaba ben daha önce de yazmıştım beta dengesizliği yaşıyordum cuma günü doktora gittim alttan muayenede keseyi gördü ama bu değerlere göre kesenin içi dolmaz dedi lekelenmem durmuyor yani günde 3 5 damla geliyor çok değil ama doktor kürtaj yapalım dedi bende beklemek istedim daha yarın 4 hafta olacak yapalım ama kafam çok karışık mucize bı şekilde keseyi gördüm doktor umut yok diyor şimdi de
4 hafta aslında kürtaj kararı için bence erken ama.Beta ne durumda çok bariz mi düştü

Evet 245 den 89 a düştü diğer gün 176 ya çıktı 2 gün sonra 120 ye düştü tüp bebek doktorum bu değerlerle asla kese oluşmamıştır ya dış gebelik yada kimyasal dedi dua et tüplere gitmemiş olsun dedi bende korktum çünkü 8 gündür lekelenme var kanama başlar dediler başlamadı bende kadım doğuma gidim bı baktırım dedim keseyi görünce şok oldum tam sevindim doktor kese büyüse içi oluşmaz içi oluşsa kalp atışını duysan bile sonra düşer doğsa bile özürlü olur dedi ya hiç olumlu konuşan biri yok ki ve bu arada asla ağrı sancım falan da olmuyor

Evet 245 den 89 a düştü diğer gün 176 ya çıktı 2 gün sonra 120 ye düştü tüp bebek doktorum bu değerlerle asla kese oluşmamıştır ya dış gebelik yada kimyasal dedi dua et tüplere gitmemiş olsun dedi bende korktum çünkü 8 gündür lekelenme var kanama başlar dediler başlamadı bende kadım doğuma gidim bı baktırım dedim keseyi görünce şok oldum tam sevindim doktor kese büyüse içi oluşmaz içi oluşsa kalp atışını duysan bile sonra düşer doğsa bile özürlü olur dedi ya hiç olumlu konuşan biri yok ki ve bu arada asla ağrı sancım falan da olmuyor
Yok artık o nasıl doktor pardon olsa bile düşer dogsa bile özürlü olur ne demek ??? Onca emek verilerek bu yola giriliyor sizi hiç mi düşünmüyor bunları konuşurken? Bu nasıl saçmalık üslup yok yanlış evet değerler düzensiz sağlıksız görünüyor ama Allah in işine sual mi olur başka doktora gidin bence 4 hafta kürtaj kese bebek için çok erken neye göre karar vermiş anlamadım

Son düzenleme:
Keseyi nerede gördü
Üzgünüm beta değerlerinin böyle olması sağlıksız gebeliğe işaret
Bende yaşadım ve dış gebelikse tüpün patlamasına kadar gidiyor o yüzden acilen başka bir doktora daha danışıp tedavinizi olun

Başka bir doktora görünüp anlatma şansınız var mı? Çift embriyo muydu? Belki biri düştü diğeri tutunuyor? Bu arada 4. Hafta kese görmek için erken değil mi?

Keseyi nerede gördü
Üzgünüm beta değerlerinin böyle olması sağlıksız gebeliğe işaret
Bende yaşadım ve dış gebelikse tüpün patlamasına kadar gidiyor o yüzden acilen başka bir doktora daha danışıp tedavinizi olun
Kese rahim içindeydi dış gebelik falan değil bakalım bu gün başka doktora gideceğim o ne diyecek

Yok artık o nasıl doktor pardon olsa bile düşer dogsa bile özürlü olur ne demek ??? Onca emek verilerek bu yola giriliyor sizi hiç mi düşünmüyor bunları konuşurken? Bu nasıl saçmaladık Allah in işine sual mi olur başka doktora gidin bence 4 hafta kürtaj kese bebek için çok erken neye göre karar vermiş anlamadım
Bakalım bu gün başka doktora gideceğim o ne diyecek insallah bı mucize olur

Karnından baktı alttan bakmadı olumsuz dedi normalde karından bakınca görünmesi lazımdı dedi kan ver bı o sonuca bakım dedi kan verdim sonucunu da almadım umudum kalmadı artık bu işten

Evet inanın bilmiyorum bı türlü düzenlemedi lekelenmede durmuyor bu kese mi sizce
IMG-20220621-WA0000.webp

Ya dış gebeliktir bu değerler başka türlü böyle olamaz diyo ama alttan muayenede kese görünüyor onlarda anlamadı yarın kontrolüm var ama bu gün kırmızı kanamam başladı inşallah kürtaja falan gerek kalmaz

Back
X